Kilde: Samsung giver et smugkig på S9 til januar

En snigpremiere på Samsung Galaxy S9 kan være klar allerede til CES-messen i begyndelsen af januar.

Kilde: Samsung giver et smugkig på S9 til januar

Samsung vil løfte sløret til den formodede Galaxy S9-serie tidligere end sædvanligt. Ifølge kilder tæt på selskabets produktplaner, vil Samsung fremvise Galaxy s9 allerede ved årets CES-messe i begyndelsen af januar 2018. Det skriver Venturebeat.com.

Selvom Samsung vil tease for den kommende S9-serie tidligere end hidtil, vil den egentlige lancering foregå i tråd med tidligere år. Et dedikeret lanceringsevent oplyses at blive marts måned – ligesom med de nuværende S8-modeller.

Der vil igen blive tale om to modeller, en mindre S9’er samt en større S9+ variant. Designmæssigt forventes Samsung at læne sig meget tæt på S8’erens design. S9-generationen omtales som en ’S’-model, der i lighed med Apples S-modeller vil byde på stort set uændret ydre og i stedet fokusere på at opdatere indmaden og introducere nye features.

Derfor vil Samsung bibeholde de eksisterende Super AMOLED display på henholdsvis 5,8 og 6,2 tommer samt deres ’Infinity’-design der løber ud til kanterne. Det vandtætte ydre samt jack-stikket vil også være at genfinde.

Se også:  Kilde: Samsung S9 får eksklusivitet på topprocessor

En interessant udvikling vil dog være at finde på bagsiden, hvor fingeraftrykslæseren vil få en mere hensigtsmæssig placering midt på glasbagsiden.

Hvor S8 og S8+ delte de fleste komponenter på nær skærm og batteristørrelse, vil der næste år være større forskel mellem de to S9-varianter. S9 vil kun få 4GB RAM mod 6GB RAM i plus-modellen. S9+ vil samtidig få et ekstra kameramodul som i Note 8, mens den mindre S9’er må nøjes med et enkelt kamera.

De to kommende topbiler lever under kodenavnet ’Star 1’ og ’Star 2’ samt modelbetegnelserne SM-G960 og SM-G965.

Tilbehørspakken til Galaxy S9 vil minde om S8’erens. Et AKG-headset vil medfølge og Samsungs DeX-desktop vil også være tilgængelig som tilkøb.

Læs også:  Rygte: AKG-øretelefoner følger med Samsung Galaxy S9