Konkurrence: Vil du teste OnePlus 5 før alle andre?

OnePlus har igangsat en konkurrence, hvor 10 heldige fotoentusiaster kan få lov at prøve kræfter med den kommende OnePlus 5 før alle andre.

Konkurrence: Vil du teste OnePlus 5 før alle andre?

Alt tyder på, at OnePlus 5 bliver lanceret inden alt for længe, og nu lancerer OnePlus så et forløb, hvor 10 heldige brugere kan få lov at teste den nye mobiltelefon før alle andre.

Der er i denne omgang tale om et fotokonkurrence, hvor OnePlus vil udvælge de 10 bedste mobil-fotografer, som kan få lov at blive en del af OnePlus’s “The Lab” og prøve kræfter med OnePlus 5’s kamera før alle andre og hjælpe selskabet i deres udvikling.

Tidligere på dagen bragte vi nyheden om, at OnePlus havde delt et mobilfoto taget med den nye mobil, og alt i alt tyder det på, kineserne virkelig har haft kameraet i fokus i denne omgang – og nu kan 10 fans altså få lov at komme med på kamera-testholdet.

Se også: OnePlus afslører første billede taget med OnePlus 5

Sådan tilmelder du dig

I første omgang skal du følge OnePlus på Instagram, og dernæst skal du udfylde en formular på deres hjemmeside. Her skal du så udvælge og uploade dine 3 bedste billeder fra din egen Instagram-profil taget med en smartphone.

Når du har indsendt formularen vil OnePlus så vælge de 10 vindere, der så efterfølgende vil få en OnePlus 5 tilsendt og påbegynde deres samarbejde med firmaet.

Indtil nu er der blevet indsendt lidt over 6.000 ansøgninger, så chancen for at blive blandt de sidste 10 selvfølgelig ikke den største, men ikke desto mindre er det en fin mulighed for at kunne få lov at teste mobilen før alle andre.

Se denne: Sidste chance: OnePlus 3T udgår inden længe

Læs mere og tilmeld dig via dette link. Husk også at følge Mobilsiden.dk på Instagram.