Lækket billede viser mulig prototype af nyt OnePlus-flagskib

OnePlus har ikke lagt skjul på, at producenten er klar med en ny topmodel med 5G tidligt næste år, men allerede nu er en mulig prototype blevet lækket.

Lækket billede viser mulig prototype af nyt OnePlus-flagskib

Det er ikke mere end halvanden måned, siden OnePlus præsenterede den seneste OnePlus 6T. Ikke desto mindre har producenten været forholdsvis åben om, at der også er en ny model på vej i starten af det nye år, som OnePlus lancerer for at være en af de første på markedet med en 5G-smartphone.

Detaljerne om telefonen er endnu ret sparsomme, men måske har vi allerede nu fået et første kig på, hvordan den næste topmodel fra OnePlus kommer til at se ud.

Læs også: OnePlus første 5G telefon kommer før OnePlus 7

Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som for nyligt også lækkede adskillige pressefotos af OnePlus 6T, har netop delt et spionfoto, som han har fået tilsendt anonymt.


Billedet ser ud til at være taget direkte fra OnePlus’ hovedkvarter. På billedet ser der ud til at foregå en præsentation af en prototype, og på en skærm ser man et foto af telefonen samt dertilhørende tekst på kinesisk.

Derudover finder man også to fysiske eksemplarer af prototypen, og det er ingen ringere end OnePlus’ grundlægger, Pete Lau, der sidder ved siden af den person, der har taget billedet.

Læs også: Samsung og LG er måske klar med 5G mobiler til MWC 2019

Så hvordan ser den – måske – næste OnePlus-topmodel ud? Umiddelbart ser telefonen ud til at have samme design som OnePlus 6 og 6T med en glasbagside. Dette eksemplar har samme røde farve, som OnePlus 6 i en periode kunne købes i. Den helt store ydre forskel – måske endda den eneste – ser ud til at være kamerahuset, som nu består af en stor, rund cirkel. Dermed ser der ud til at være hentet inspiration fra Motorolas mobiler, som længe har haft sådan et kamerasetup.

Det er dog ikke umiddelbart til at tyde, hvor mange sensorer der gemmer sig i det store kamerahus, men to er det mest sandsynlige.

5G-mobil fra OnePlus kommer inden maj måned

Det er endnu uvist, om smartphonen på billedet er en prototype af OnePlus 7 eller den kommende 5G-smartphone. OnePlus allerede bekræftet, at 5G-mobilen bliver lanceret som en ny serie inden OnePlus 7.

Producenten har ifølge The Inquirer også meldt ud, at telefonen kommer inden maj måned, og at den vil ligne de nuværende smartphones fra OnePlus en hel del. Det må denne prototype siges at gøre, men det noget anderledes kamerasetup kan indikere, at det måske er en prototypen til OnePlus 7.

5G-teknologien betyder også, at telefonen bliver udstyret med Qualcomms nye Snapdragon X50 5G-modem og formentlig parret med den seneste Snapdragon 855-processor. De øvrige specifikationer endnu ukendte. Det bliver vi formentlig klogere på hen over de seneste måneder, hvor der højst sandsynligt bliver lækket flere oplysninger om OnePlus’ næste flagskib.