Libratones første butik i Danmark slår dørene op i dag

Libratone byder Københavnerne velkommen i deres første butik. Her finder du den farvestrålende butik.

Libratones første butik i Danmark slår dørene op i dag

Er man vild med god lyd og flotte farver, så skal man helt sikkert tage et smut forbi Libratones første butik i København. Butikken åbner i dag og byder på et bredt og farvestrålende udvalg af Libratones produkter.

Libratone blev grundlagt i Danmark i 2009 og stræber efter at sætte lyden fri med trådløs teknologi. De har en stor passion for både teknologi, god lyd og design. Vi har tidligere testet et sæt hovedtelefoner fra dem, Track+, og vi var meget imponerende over både byggekvaliteten og lyden.

Den nye butik i København er designet af Borg Brückner, som også står bag en række andre kendte butikker i Hovedstaden. Det er en moderne butik med en rolig atmosfære, pangfarver og et råt Nordisk look. Men på trods af alt dette, så hersker der ingen tvivl om at der er fokus på den gode lyd.

Libratone butik
Zipp 2 højttaleren som har AirPlay 2 og Alexa stemmestyring. Vi får den til test inden længe. Foto: Mobilsiden.dk

Lydisoleret lytterum

Bagerst i butikken finder man et lydrum, hvor man i ro og mag kan lytte til Libratones højttalere og hovedtelefoner. Noget man normalt kun ser i de fine HiFi butikker. Det giver en fantastisk mulighed for at prøve og lytte ordentligt, og viser samtidig at Libratone ikke er bange for at vise hvad de kan.

Jamie Robertson, der er kommerciel direktør i Libratone, siger om butikken:

“Vi har ventet spændt på at kunne åbne dørene til den nye butik og byde vores kunder indenfor i vores fysiske univers. Indretningen afspejler Libratones DNA, værdier og vores nye visuelle stil, som nu bliver synlig for alle i gadebilledet. Med åbningen af butikken håber vi på at kunne skabe direkte dialog med vores brugere,”

Libratones nye butik finder man centralt i København på adressen Østergade 26, 1101 København K

Læs også: AirPlay 2 er nu tilgængelig til Libratones ZIPP- og ZIPP MINI-højtalere