Microsoft lancerer Microsoft 365: En samlet pakke til virksomheder

Det nye Microsoft 365 er en samlet løsning til erhvervslivet bestående af de tre produkter Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security.

Microsoft lancerer Microsoft 365: En samlet pakke til virksomheder

Microsoft satser for alvor på erhvervslivet. Hvis det ikke stod klart, da Microsoft solgte dets afdelinger for både smartphones og feature phones fra sig for et års tid siden, så gør det det i hvert fald nu.

Microsoft lancerer nemlig en storstilet løsning, som skal gøre det attraktivt for små, såvel som mellemstore og store – virksomheder at satse på software fra Microsoft. It-giganten har i dag mange populære produkter, blandt andet Windows og Office, men disse kan integreres bedre, mener firmaet.

Læs også: Microsoft Surface Pro – dansk pris og tilgængelighed

Derfor er de nu del af en samlet løsning, som altså hedder Microsoft 365 – ikke at forveksle med den abonnementsbaserede Office-pakke kaldet Office 365. Microsoft har lavet to varianter af Microsoft 365, som er henvendt til virksomheder af forskellige størrelser.

Microsoft 365 Enterprise til de største virksomheder

Den første pakke går under navnet Microsoft 365 Enterprise og er rettet mod de største virksomheder, som skal have en komplet løsning med it-produkter. Her får virksomhederne adgang til følgende:

  • Kontorpakken Office 365 Enterprise (og dermed programmer som Word, Excel og PowerPoint, SharePoint, Exchange og mange flere)

  • Windows 10 Enterprise med ekstra funktioner såsom AppLocker, BitLocker, Device Guard, Windows To Go og mange andre

  • Enterprise Mobility + Security, som giver administration af logon på tværs af enheder, beskyttelse mod it-angreb, administration af data på enheder med iOS, Android og Windows, beskyttelse af virksomhedens data og virtualisering af Windows-skriveborde på tværs af enheder.

Ifølge Microsoft er det muligt for virksomheder med Microsoft 365 Enterprise at øge deres omsætning med mere end 50 % i forhold til virksomheder, som alene sælger ved hjælp af Office 365-pakken. Det skyldes, Microsoft 365 gør det muligt for virksomhederne at sælge mere skræddersyede tilbud, lyder det.

Microsoft 365 Business til små og mellemstore virksomheder

Den anden pakke går under navnet Microsoft 365 Business og er henvendt segmentet med små og mellemstore virksomheder. Denne pakke giver en produktivitets- og sikkerhedsløsning og en strømlinet IT-styring. Indholdet i Microsoft 365 Business er som følger:

  • Office 365 Business Premium (og dermed programmer som Word, Excel og PowerPoint, SharePoint og Exchange og mange flere)

  • Sikkerheds- og administrationsfunktioner til Office-apps og Windows 10-enheder, som alle bliver centraliseret i en såkaldt hub, hvorfra det er muligt at sikre enhederne og brugerne i virksomheden.