Mobilsidens store advents julekonkurrence 2018

Julen nærmer sig og det fejrer vi med en julekonkurrence, hvor der bliver udloddet en præmie hver advent i december.

Mobilsidens store advents julekonkurrence 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi synes en god måde at fejre det på er med en række fede præmier, som i får muligheden for at vinde.

Som noget helt nyt afholder Mobilsiden i år nemlig en julekonkurrence. Hver advent i december får du muligheden for at vinde lækre præmier.

Herunder får du et overblik over hvad der bliver trukket lod om.

Chromecast
Vind den nye Google Chromecast. Foto: Google

Første advent: Den nye Chromecast

Den første præmie i vores adventskonkurrence er den nye Google Chromecast. En fantastisk lille enhed, der kan streame film, serier, live tv, billeder osv til dit TV. Den styres med mobiltelefonen og fungerer med både Android og iOS. Her kan fx streames indhold fra DR TV, Netflix, Viaplay, Spotify, HBO Nordic, YouTube og mange flere. Husk nogle tjeneste kræver separat abonnement. Har du ikke benyttet tilbuddet før, så medfølger der også tre måneder gratis Viaplay.

Udover en Chromecast får vinderen også to af de smarte Airmate med. Dem kan du læse meget mere om her.

Du kan deltage i lodtræningen om en Google Chromecast fra den 26. november og vinderen vil blive udtrukket mandag den 3. december.

Vindere kan ses nederst i artiklen. 

ultimate ears megaboom 3
Den anden advent i december fejres med en Ultimate Ears Megaboom 3 lodtrækning. Foto: Mobilsiden.dk

Anden advent: UE MegaBoom 3 med Power Up

Den anden advent kan en heldig vinder få god lyd i hjemmet. Her udloddes der nemlig ét styk Ultimate Ears MegaBoom 3 i en fed grøn farve. Med til højtaleren får man Ultimate Ears Power Up stander og oplader, som dur til flere af UE’s højtalere.

MegaBoom er en utroligt velspillende højttaler, som spiller 360 grader rundt. Lyden er præcis og velafbalanceret og så kan den spille højt. Den spiller op til 20 timer på en opladning og så er den både støv og vandafvisende. Skulle man tabe den i vandet, så kan den heldigvis flyde. 

Konkurrencen om Ultimate Ears Megaboom 3 starter mandag den 3. december og vinderen bliver udtrukket mandag den 10. december.

Her deltager du i konkurrencen om en UE MegaBoom 3 med Power Up

motorola one
Den trejde advent bliver en vinder af en Motorola One udtrukket. Foto: Motorola

Tredje advent: Motorola One

Den tredje advent i december bliver fejret med en lækker lille sag: Motorola One. Motorola One har en skærm på 5,9 tommer, 64GB lagerplads og 4GB RAM. Der sidder et dobbeltbagkamera i, som kan lave lækre billeder med dybdeeffekt. Der er plads til to simkort i samt et hukommelseskort. 

Batteriet er på 3000 mAh og bliver ladet lynhurtigt op med Motorolas Turboopladning. Motorola One har desuden Android One, som du kan læse meget mere om her.

Udover en Motorola One får vinderen også to af de smarte Airmate med. Dem kan du læse meget mere om her.

Konkurrencen om Motorola One starter mandag den 10. december og vinderen bliver udtrukket mandag den 17. december.

Nokia 7.1
Hvem vil ikke gerne vinde en Nokia 7.1? Du deltager i lodtrækningen om den fra den 17. december. Foto: Nokia

Fjerde advent: Nokia 7.1

Vi slutter af med lodtræningen om den lækre Nokia 7.1, som vi netop har udgivet vores anmeldelse af. Her får man en utroligt godt bygget mobiltelefon i klassisk Nokia kvalitet. Aluminiumsramme med diamantslebne kanter, en stor 5,84 tommer skærm, 64GB lagerplads og 4GB RAM. Kameraet imponerer med skarpe fotos med dybdefunktion. Den får sine kræfter fra et Snapdragon 636 chipsæt og det lækre Android One får det optimale ud af den.

Konkurrencen om Nokia 7.1 starter mandag den 17. december og vinderen bliver udtrukket torsdag den 3. januar.

Vindere

Vinder af Chromecast og to Airmates
Thomas fra Ryslinge

Vinder af UE MegaBoom 3 med Power Up
Steen fra København S

Vinder af Motorola One og to Airmates
Flemming fra Lem

Vinder af Nokia 7.1
Ibrahim fra Brabrand