Nu får Samsung endelig hurtigere opladning

Det tyder på at Samsung Galaxy Note10 får opladning, der er hurtigere end Huaweis - både kablet og trådløst.

Nu får Samsung endelig hurtigere opladning

Samsung har længe haltet efter specielt OnePlus og Huawei, når det gælder hurtigopladning af mobiltelefonen. Hvor kineserne har leget med 40W opladning, der giver op til 70 procent på bare 30 minutter, så har Samsung haft samme 15W opladning siden 2016, hvor Galaxy S6 kom på markedet. Men det ser ud til at Samsung nu endelig har fokus på en hurtigere batteriopladning.

På MWC i Shanghai har Samsung nemlig fremvist en 45W opladningsteknologi, der ser ud til at blive en del af det kommende Note10 flagskib. 

Derudover har GSMArena opsnappet information, via FCC, om en ny trådløs oplader, der tilbyder 20W opladning, altså hurtigere end Huaweis 15W trådløse opladning. Det rygtes desuden, at Samsung opgraderer deres omvendte trådløse opladning til samme hurtige 20W opladning. Både den nye trådløse opladning og omvendte trådløse opladning skulle blive integreret i den kommende Galaxy Note10.

Samsung opladning MWC
Samsung præsenterede ny 45W opladning på MWC i Shanghai.

En måned til Galaxy Note10

Der er omtrent en måned til lanceringen af Galaxy Note 10 og enheden bliver mere og mere interessant. Udover den nye hurtigere opladning, så tyder det på, at det stylus-udstyrede flagskib vil få en ToF-sensor, som på Huawei P30 Pro, og et stort 4170 mAh batteri. Der skulle angiveligt komme mindst to udgaver: en 6,4 tommer og en 6,7 tommer. 

Der kan læses meget mere om Note10 i disse artikler: