Nyt Huawei TalkBand B5 lækket – afsløres måske på mandag

Et nyt smart-armbånd med indbygget Bluetooth-øresnegl fra Huawei er blevet lækket. Det nye ur hedder TalkBand B5 og afsløres måske på mandag.

Nyt Huawei TalkBand B5 lækket – afsløres måske på mandag

Siden 2014 har Huawei haft et lidt usædvanligt stykke teknologi – nemlig et smart-armbånd eller aktivitetstracker, som gemmer på, hvad der mest af alt kan beskrives som en stor Bluetooth-øresnegl. Navnet på produktet er TalkBand og er indtil videre lavet i udgaverne B1, B2 og B3.

Læs også: Huawei giver 11 smartphones et kæmpe boost på op til 60 %

Snart er Huawei klar med fjerde generation af armbåndet/øretelefonen. Twitter-tipsteren evleaks har nemlig lækket et billede af et kommende Huawei TalkBand B5, som skal føre den noget usædvanlige produktkategori videre.

Grundlæggende minder TalkBand B5 meget om forgængeren TalkBand B3. Det er helt samme koncept med en form for smartwatch eller fitnesstracker, hvor man kan trykke på en knap, som slipper skærmen fri. På undersiden af skærmen gemmer der sig en øresnegl, så du går rundt med noget, der ligner et god, gammeldags Bluetooth-øretelefon.

Der ses kun ganske små designforskelle mellem den to år gamle udgave og det kommende TalkBand B5. Selve skærmen og urets ”krop” ser ikke ud til at være nær så kurvet som tidligere.

Sådan ser det nuværende Huawei TalkBand B3 ud.

Twitter-tipsteren har delt et billede af TalkBand B5 i farverne brun og titanium – den første med en læderrem og den anden med en ledrem. Remmene er tæt på identiske med dem fra 2016 – kun få elementer er ændret fra guld til brun i læderremmen, og så er der selve urets ”skrog”, som nu har fået en sort bagside.

Som noget nyt kan skærmen i TalkBand B5 vise farver, men der kan meget vel være tale om et meget begrænset antal farver. I hvert fald ses der både blå, grøn og gul farve på skærmen, som ser ud til at beholde samme størrelse og format. Til gengæld har brugerfladen fået en mindre opdatering med blandt andet flere ikoner på toppen af skærmen.

Afsløres måske allerede på mandag

På skærmen ses også noget andet interessant: datoen 9. juli. Mange producenter har tradition for at vise en dato på elektronikprodukter, som er samme dato hvor produkterne afsløres eller lanceres. Hjemmesiden PhoneArena spekulerer derfor i, at det kan være et hint om en afsløring af uret på mandag.

Der er dog ingen garanti for, at det bliver tilfældet med TalkBand B5, og det kan også være, at det i første omgang kun lanceres i hjemlandet Kina. På billedet ses der nemlig også kinesisk tekst.