Nyt tiltag i priskrigen – pengene tilbage

Teleselskabet 3 har ”inviteret” til priskrig – og Telmore har nu et nyt træk i ærmet til de danske mobilkunder – 30 dages fuld returret.

Nyt tiltag i priskrigen – pengene tilbage

Priskrigen er for alvor i gang – og der er på det danske mobilmarked for få kunder til de mange teleselskaber – derfor drukner vi i tilbud.

Ifølge teleselskaberne har priskrigen været i gang længe, og vinderen er uden tvivl kunderne. Telmore er nu klar med et nyt og indtil videre uset tilbud – nemlig 30 dages fuld returret til alle.

Betingelsen for at kunne få pengene tilbage ved Telmore er, man ikke har brugt mere taletid og data end der indgår i den mobilpakke, som man har købt. Returretten kan også kun benyttes en enkelt gang.

Telmore er ellers kendt for at have en høj kundetilfredshed i mobilbranchen, og ja er du ikke enig giver de dig fra i dag (mandag den 7. maj) muligheden for at teste det med fuldreturret ved køb af en mobilpakke.

– ”Vi lægger hovedet på blokken, fordi vi mener, at vi har nogle rigtig gode mobilpakker til en god pris tilsat den bedste kundeservice. Rigtig mange danskere skifter mobilselskab hvert år, og fuld returret giver dig mulighed for at teste, om det er rigtigt, hvad vi siger”, understreger Martin Liebach, markedsdirektør i Telmore.

Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder – er forbruget højere end den valgte mobilpakke kan det overskydende beløb ikke refunderes.