Officielle pressefotos af ny Moto G dukker op

Officielle pressefotos af 3. generations Moto G fra Motorola er dukket op og viser det nye design frem i knivskarp kvalitet.

Officielle pressefotos af ny Moto G dukker op

Forud for lanceringen af den prisvenlige og populære Moto G er et sæt officielle pressefotos lækket til hjemmesiden TechnoBuffalo, som viser telefonens nye design frem forfra og bag på.

For kun en uge siden viste de første billeder den nye telefon frem, og dagens nye billeder bekræfter altså det helt nye design, som Motorola introducerer i 3. generation af Moto G.

Læs også: Billeder og specifikationer af ny Moto G dukker op

Hvor der ikke er nogle umiddelbare forskellige at spore i designet på fronten, sker der til gengæld nye ting på bagsiden. Som de første billeder afslørede forbinder Motorola nu kameraet, LED-blitzen og den lille, runde fordybning på bagsiden med et aflangt metalligende element, der formentlig kun er der af æstetiske årsager.

På hele bagsiden ses også en svag tekstur bestående af skrå linjer i et kulfiber-lignende design, som ikke tidligere er set på hverken Moto G, Moto X eller Moto E.

Motorola Moto G 2015

Opgraderede specifikationer

Inden i gemmer der sig specifikationer, der ikke afviger synderligt fra forgængeren. Processoren får en lille opgradering fra Snapdragon 400 til 410 med 4 kerner skruet op til 1,4 GHz. Der gemmer sig små 8 GB lagerplads, og antallet af RAM forbliver fortsat 1 GB.

Skærmopløsningen hedder også stadig HD, som er 720 x 1080 pixels fordelt på en 5” skærm. Kameraet bag på får til gengæld væsentligt flere megapixels, hvor der bliver 13 af slagsen med et dobbelt LED-blitz. Foran vil der sidde 5 MP. På Twitter har Motorolas marketingchef, Adrienne Hayes, lovet for alvor at gøre en indsats for at forbedre kameraerne i sine smartphones.

Læs også: Specifikationer på næste Moto X lækket

En anden stor forbedring bliver 4G-opkoblingen, som følger med fra start af. Sidste års Moto G blev kun lanceret med 3G, hvor der senere kom en 4G-version. Men i år får du altså lynhurtige dataforbindelser med fra starten.

Ukendt lanceringsdato

Det vides fortsat ikke, hvornår denne nye Moto G fra Motorola er klar til salg verden over.

De tidligere Moto G-smartphones har dog fået debut i november og september måned, så det er ikke usandsynligt, at Motorola vælger at fortsætte ad samme spor i år.