Officielt: OnePlus 7-serien afsløres den 14. maj

Så er der endelig officielt nyt om OnePlus 7. Om præcis tre uger præsenteres næste kapitel i OnePlus' serie af flagskibsmobiler.

Officielt: OnePlus 7-serien afsløres den 14. maj

Den rygtede lanceringsdato for OnePlus 7 viste sig at være sand. OnePlus har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori der står at OnePlus 7 vil blive præsenteret den 14. maj. Eventet har fået tilnavnet “Go Beyond Speed”.

Der bliver afholdt tre lanceringsevents for OnePlus’ kommende smartphones, New York, London og i Bangalore. Vil man være med hvor det sker, så skal man være hurtig. Sidste år blev billetter til eventet udsolgt på blot ti timer.

Billetter til London-eventet kan købes på OnePlus.com, hvor early bird billetter kan købes fra 135 danske kroner. Har du ikke lige tid og lyst til en tur til London, så kan eventet også streames hjemmefra.

Læs også: Hvad vi ved om OnePlus 7

OnePlus’ første serielancering

De hurtige har sikkert fanget ordet “serie” i pressemeddelelsen, hvilket kunne tyde på at rygterne om en Pro-model er sande. Det kunne nemlig betyde at der kommer en almindelig OnePlus 7 og en større OnePlus 7 Pro. 

Kigger man også efter i teaseren for OnePlus 7, så ser man en skærm der går helt til kanterne. Det tyder på at notchen er væk og at rygtet om et pop-up kamera holder stik. Vi ser også noget der kunne ligne et tredobbelt kamera.

OnePlus 7
OnePlus 7 ser ud til at få det rygtede pop-up kamera. Foto: OnePlus

Ser i ellers noget interessant i teaseren?

Læs også: OnePlus 7 får ikke trådløs opladning