OnePlus 2 lades i stikken – får ikke Android 7 Nougat

OnePlus’ 2015-flagskib, OnePlus 2, får ikke nyeste Android 7.1 Nougat.

OnePlus 2 lades i stikken – får ikke Android 7 Nougat

Hvor fremtidsplanerne for OnePlus 3 og 3T mobilerne ser lyse ud, med en kommende opdatering til Android O, ser der noget anderledes ud for selskabets aldrende OnePlus 2 flagskib.

I en support-besked på entusiastforummet XDA-Developers lyder det fra OnePlus, at OnePlus 2 har modtaget sin sidste større opdatering. Det skriver Pocketnow.com.

Dermed vil den Android 7.0 baserede Oxygen OS 4.0 ikke få debut på topmodellen fra foråret 2015.

” Vi ønsker at give de nyeste opdateringer OnePlus 2, men må samtidig stoppe med at opdatere aldrende enheder. Vi vil dog fortsætte med at honorere reklamationsretten for OnePlus 2 ejere og bidrage med øvrige opdateringer og support for eksisterende OnePlus 2 brugere” lyder beskeden fra OnePlus.

Læs også:  Frustrerede ejere: OnePlus har glemt OnePlus 2 og OnePlus X

Nyeste softwareversion til OnePlus 2 går nu tilbage til december 2016 hvor mobilen modtog en stor opdatering med OxygenOS 3.5 baseret på Android 6.0 Marshmallow. Denne opdatering rummer dog visse features som senere blev inkluderet i Google Android 7.0 Nougat.

OnePlus har siden sin debut som mobilproducent haft særligt fokus på smartphone- og Android-entusiaster under sloganet ’Never Settle’.

Med beslutningen bliver OnePlus 2 sammen med OnePlus X de to af selskabets telefoner med kortest supporttid. Selskabets første mobil, OnePlus One, nyeste softwareversion er også baseret på Android 6.0 Marshmallow.

Se også:  OnePlus 2 får længe ventet opdatering