OnePlus 3T lanceret – en turboladet OnePlus 3

OnePlus har taget deres fine OnePlus 3 og gjort den endnu stærkere. Mød den turboladede OnePlus 3T.

OnePlus 3T lanceret – en turboladet OnePlus 3

OnePlus 3 var et hit på mobilsiden.dks redaktion, for sjældent bliver så meget hardware pakket ned i så nydeligt et design til så overkommelig en pris.

OnePlus står dog ikke stille, og vil nu overhale sig selv med en udboret version af sin anmelderdarling: OnePlus 3T.

Læs også:  OnePlus 3T – salgsstart tyvstartet

Samme design

Udefra set, er 3T nærmest identisk med OnePlus 3. Det er samme nydelige metalkabinet der bydes på, men den vil kunne kendes på den nye farve: den lidt mørkere ’Gunmetal Grey’. OnePlus 3T er i den anden hvid og guldfarvede variant identisk med sin forgænger.

Metaldesignet huser altså samme 5,5” store Full HD-display, der i denne ombæring nu byder på en sRGB-indstilling til dem der fortrækker mere neutrale og naturlige farver på deres mobil.

OnePlus 3T deler altså dimensioner med OnePlus 3: 152,7 x 74,7 x 7,35 mm og en vægt på 158 gram.

Ny, udboret mekanik

De største landvindinger skal i stedet findes i motorrummet, hvor en Qualcomms Snapdragon 821-processor nu snurrer 10 procent hurtigere end i OnePlus 3. Som i OnePlus 3 er der fortsat vilde 6GB RAM at arbejde med.

Mest iøjnefaldende fremgang er det nye batteri. Hvor OnePlus 3 batteriet kun havde 3.000 mAh at råde over, er der nu 3.400 mAh til disposition i OnePlus 3T – vel at mærke uden at mobilen er blevet tykkere af den grund.

Samtidig giver OnePlus mulighed for at vælge mellem 64 og 128GB lagerplads mod en merpris på 300 kroner. En fornuftig investering for superbrugerne, for som i OnePlus 3, kan OnePlus 3T ikke udvides med et micro-SD kort.

OnePlus lover samtidig, at lageret nu arbejder hurtigere, så dine apps og spil toner hurtigere frem.

Samme kamera og software – ny pris

Op til lanceringen spåede flere rygter, at kameraet vil få en overhaling. Det er dog fortsat samme 16 MP-modul man finder i OnePlus 3T – den ny mobil er dog udstyret med en mere effektiv elektronisk stabilisering til videooptagelser.

Selfiekameraet får dog flere pixels at råde over, med et løft fra 8 til 16 megapixels – vel at mærke kun med fix-fokus objektiv.

På softwarefronten er det fortsat Android 6.0.1 du får, men med OnePlus særlige ’Oxygen’-tilpasning der krydret en nær stock-Android oplevelse med nogle unikke funktioner –
heriblandt den nyttige notifikationsslider.

Se også:  OnePlus 3T i tal: Pris, specs og tilgængelighed

Med udviklingen, bliver dyrere Oneplus 3T den dyreste mobil selskabet nogensinde har fremstillet.

Billigste model med 64GB lagerplads får en debutpris på 3.299 kroner, mens at du må slippe 3.599 kroner for 128GB lagerplads.

OnePlus 3T kan forudbestilles fra i dag af, med vil først få sin egentlige salgsstart fra den 28. november herhjemme.

Læs også:  OnePlus 3 – En forbløffende god smartphone [TEST]