OnePlus 6 får softwarefunktioner fra OnePlus 6T

OnePlus 6T er netop lanceret og byder på en masse nye softwarefunktioner, bl.a. NightScape og Studio Lighting. Alle disse kommer snart til OnePlus 6.

OnePlus 6 får softwarefunktioner fra OnePlus 6T

OnePlus 6T, der netop er blevet lanceret, har fået en masse nye smarte funktioner indbygget i softwaren. Funktioner som kunne være med til at overbevise om, at det er tid til en opgradering. Men har du en OnePlus 6, så vent lige med at trykke på læg-i-kurv-knappen. OnePlus 6 får nemlig samme nye software, som findes i OnePlus 6T.

Studio Lighting er OnePlus’ nye portrætfunktion. Eller nærmere en måde at få proffesionel lyssætning i portrætbilleder, siger OnePlus selv. Også en natfofo funktion er udviklet til OnePlus 6T, men kommer også til 6’eren. NightScape hedder den og fungerer lidt ligesom på bl.a. Huawei P20 Pro og Mate 20 Pro. Det tager omkring 2 sekunder at tage et billede, hvor softwaren forsøger at oplyse motivet og samtidig fjerne støj.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro mod iPhone XS Max og Galaxy Note9

OnePlus har lavet Studio Lighting i samarbejde med kunstner og fotograf Kevin Abosch. Her er lidt om det:

Hvornår kommer det til OnePlus 6?

Derudover får OnePlus 6 også den nye og forberede bevægelsesnavigation fra 6T, en forbedret brugerflade, bedre screenshot funktion og en optimeret Galleri-app. 

Derudover kommer opdateringen også med seneste sikkerhedsopdatering fra Google.

Softwaren er i øjeblikket ved at blive betatestet. Finder OnePlus ikke mange udfordringer med opdateringen, så ser vi den snart dukke op. Men vi har ikke en dato endnu.

Test: OnePlus 6: Utrolig meget mobil for pengene

Det videre forløb om Oneplus

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 31/10/2018 blev sagen bragt videre med historien om De første dage med: OnePlus 6TKlik her for artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.