OnePlus 7 Pro får allerede sikkerhedsopdateringen for august

Den nye OxygenOS-softwareopdatering ruller netop nu ud til de første enheder. Med opdateringen følger sikkerhedsopdateringen for august måned.

OnePlus 7 Pro får allerede sikkerhedsopdateringen for august

En softwareopdatering ruller netop nu ud til OnePlus 7 Pro, og den inkluderer allerede sikkerhedsopdateringen for august. Faktisk startede udrulningen i går aftes, mens vi stadigvæk var i juli måned.

Læs også: OnePlus stopper udrulning af opdatering

Det er absolut ikke hverdagskost, at månedens sikkerhedsopdatering ruller ud så hurtigt. Google sender selv opdateringen ud, til deres Pixel-enheder, den første mandag i måneden.

OnePlus 7 Pro
Vores anmelder gav OnePlus 7 pro hele 5½ stjerner. Foto: Mobilsiden

Når først Google har sendt sikkerhedsopdateringen ud, starter processen hos andre Android-fabrikanter. Det tager oftest flere uger før opdateringen er klar hos de andre producenter – nogle gange kan opdateringen endda være forsinket i mere end en måned. Men OnePlus går altså nu forrest, og sender sikkerhedsopdateringen ud før alle andre.

Læs også: OnePlus TV nærmer sig lancering

Opdateringen er en del af den pakke, der følger med OxygenOS 9.5.11, og udover sikkerhedsopdateringen indeholder den også optimering af den automatiske lysstyrke, optimering af skærmens berøringsfølsomhed under spil, og rettelser der skulle forhindre utilsigtede berøringer i statusbjælken under opkald. Googles tjenester er opdateret til juni-versionen, og derudover er der de almindelige små rettelser af fejl i systemet.

Opdateringen ruller ud i etaper, hvor en mindre mængde enheder modtager den først. Derefter vil den blive sendt ud til alle andre, såfremt der ikke bliver fundet større fejl og mangler.