OnePlus 7 Pro vinder fornem EISA-pris

OnePlus er netop blevet hædret med to priser fra den prestigefyldte EISA-prisuddeling. OnePlus 7 Pro vandt prisen for ‘Best Advanced Smartphone’.

OnePlus 7 Pro vinder fornem EISA-pris

EISA-prisuddelingen er overstået og OnePlus er gået derfra med priser til deres trådløse in-ear hovedtelefoner Bullets Wireless 2 og smartphone-flagskibet OnePlus 7 Pro.

Ved den prestigefyldte prisuddeling EISA, der kårer de bedste forbrugerelektroniske produkter på markedet, vandt OnePlus’ Bullets Wireless 2 prisen for ’Best In-Ear Headphones’ og OnePlus 7 Pro for ’Best Advanced Smartphone’. 

”Vi er rigtig glade og stolte over de to priser, og det er helt særligt at blive anerkendt af et internationalt panel af eksperter. Vi arbejder hele tiden på at udvikle de bedste produkter på markedet, og derfor ser vi priserne som et kæmpe skulderklap fra en branche, der er meget kritiske overfor forbrugerelektronik, ”

siger Marie Feldborg, der er Marketingdirektør hos OnePlus i Danmark.

Test af OnePlus 7 Pro – Stadig meget mobil for pengene

OnePlus 7 Pro
Nu kan du købe en OnePlus 7 Pro og få et cover og hovedtelefoner med i prisen. Er du studerende får du yderligere 5 procent rabat. Foto: OnePlus

Spar penge på OnePlus 7, 7 Pro og tilbehør

Sommeren er så småt ved at gå på hæld og landet over er tusindvis af studerende kommet tilbage på skolebænken. I den anledning har OnePlus lanceret en ’Back to School’ kampagne, hvor man kan få rabat på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro. Derudover er der op til 50 pct. Rabat på OnePlus-tilbehør.

Har man et gyldigt studie-ID, er det derudover muligt at få yderligere 5 procent i rabat på smartphones, ligesom det også er muligt at få yderligere 10 procent rabat på OnePlus-tilbehør.

Er du fristet af en billigere OnePlus smartphone eller tilbehør, så finder du det her.

Test af OnePlus 7 – Kedelig, men fremragende

Det videre forløb om Oneplus

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 15/8/2019 publicerede vi en opfølgning med nyheden om Der bliver arbejdet på en OnePlus 7T ProKlik her for den efterfølgende artikel.. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..