OnePlus har gjort skærmreparation sværere på OnePlus 6

Der er dårligt nyt, hvis du har investeret i den nye OnePlus 6 og har for vane at ødelægge din skærm.

OnePlus har gjort skærmreparation sværere på OnePlus 6

Hvis du enten overvejer at købe den nye OnePlus 6, eller lige har købt den, så skal du måske overveje en forsikring. Holdet hos iFixit har nemlig skilt telefonen ad, for at se hvor svær den er at reparere. Og selvom OnePlus 6 er glimrende konstrueret, er der et par ting der potentielt kan koste dyrt i sidste ende.

Et af problemerne er glasset på bagsiden som gør det sværere at udføre reparationer. Samtidig gør glasset, at telefonen også er mere følsom overfor slagskader. Heldigvis er bagsiden relativt let at fjerne på OnePlus 6, i forhold til andre telefoner i glas.

OnePlus 6 repair batteri
Det ser ud til, at batteriet er blevet offer for en dårlig oversættelse der både fortæller hvordan du fjerner det og at det ikke kan fjernes. Foto: Ifixit.com

Læs også: OnePlus forklarer manglen på trådløs opladning

Det første man får adgang til, efter glasset er fjernet, er batteriet. Det er et kæmpe plus for folk der beholder deres telefoner i flere år. Lidt sjovt er det, at det grønne mærkat på batteriet, fortæller hvordan batteriet fjernes, mens der i bunden står, at batteriet ikke kan fjernes. Vi går ud fra, at det er en uheldig oversættelse fra en kinesisk pendant til Google Translate.

Ved bundkortet fandt holdet hos iFixit nogle elementer, beregnet til at beskytte teknikken mod væskeskader. Blandt andet har OnePlus valgt at bruge silikone forsegler ved alle kabelstik. Så selvom telefonen ingen officiel IP-certificering har, skulle den kunne overleve lidt regn.

OnePlus 6 røntgen
Røntgenfotografi af indmade i OnePlus 6. Foto: Ifixit.com

Læs også: OnePlus 6: Utrolig meget mobil for pengene [TEST]

Det svageste punkt, på OnePlus 6, er skærmen. Skulle du være så uheldig at ødelægge skærmen, bliver det svært at skifte den. Den er nemlig limet fast og OnePlus har ikke sparet på klæbemiddel. Så det er en mere krævende reparation, end hos mange af konkurrenterne
Det har fået iFixit til at uddele en score på fem ud af ti til OnePlus 6. Til sammenligning scorede både Oneplus 5 og 5T syv ud af ti.

Du kan læse hele iFixits “Teardown” her.