OnePlus lancerer OnePlus 6 i særlig Avengers-udgave

Den nye OnePlus 6 er lanceret i en særlig Avengers: Infinity War-udgave i Kina og Indien. Der er dog ikke udsigt til, at den kommer til Danmark.

OnePlus lancerer OnePlus 6 i særlig Avengers-udgave

Sidste år lancerede OnePlus en særlig Star Wars-udgave af smartphonen 5T, som kunne købes i blandt andet Danmark.

Læs også: OnePlus 6 – Nu er den officiel

Nu er turen kommet til den helt nye OnePlus 6, som onsdag aften blev præsenteret i tre farver og forskellige varianter. Det viste sig ikke at være alt, for i går blev den helt nye topmodel også præsenteret i en limited edition i anledning af, at filmen Avengers: Infinity War fik premiere for en lille måned siden.

OnePlus 6 Avengers edition
OnePlus 6: Avengers: Infinity War edition. Foto: OnePlus

Avengers-design med kulfiber-finish

Den nye udgave af OnePlus 6 er grundlæggende den samme telefon som den almindelige OnePlus 6, men den har fået en mørkeblå/lilla bagside i en kulfiber-lignende finish.

Dertil er der tilføjet et Avengers-logo på bagsiden i guld, ligesom ”Alert slider”-skydeknappen og OnePlus-logoet også er i guld. Indpakningen af telefonen er også noget særligt. Du får en kæmpe æske med Avengers-logoet, et bemærkelsesværdigt sort cover og et Avengers-emblem med i købet.

OnePlus 6 Avengers edition
OnePlus 6: Avengers: Infinity War edition. Foto: OnePlus

Pris og tilgængelighed

Den særlige udgave af OnePlus 6 blev først lanceret i Kina, hvorefter den kort tid efter også blev præsenteret i Indien. Det er indtil videre de to eneste lande, hvor telefonen er lanceret.

Ifølge OnePlus Danmark er der ikke udsigt til, at vi får OnePlus 6 Avengers: Infinity War edition at se her i Danmark. Det er dog ikke utænkeligt, at der alligevel kommer en dansk lancering. Sidste års Star Wars-udgave af OnePlus 5T blev nemlig også først kun lanceret i Indien, og kort tid efter oplyste OnePlus, at telefonen også kom til salg i Danmark, Sverige og Finland.

Læs også: OnePlus 6: Dansk pris og tilgængelighed i Danmark

Hardwaremæssigt er der tale om den ypperste variant af OnePlus 6 med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads, hvilket hæver prisen til hvad der svarer til 4.699 kroner. Dertil er den også lidt dyrere, fordi det er denne særlige variant. En dansk pris, hvis den en skønne dag skulle komme til salg på disse breddegrader, vil altså løbe op i hvad der svarer til omkring 4.899 kroner.