OnePlus løser problemer og er klar til at sende

Softwareproblemerne er løst, og OnePlus er klar til at sende de længe ventede telefoner ud til kunderne

OnePlus løser problemer og er klar til at sende

Et problem med Open SSL førte til, at OnePlus måtte udsætte første reelle sending af deres ‘flagskibsdræber’, men nu melder firmaet selv ud, at problemerne er løst.

I en udtalelse til AndroidAuthority, som de modtog i går, skriver OnePlus, at ”CyanogenMod-holdet har arbejdet hurtigt, og at problemerne med Open SSLer blevet løst. OnePlus One-telefonerne kan sendes afsted til brugerne med de tidlige invitationer allerede i morgen(i dag, red.).”

Grunden til forsinkelsen var, at opdateringen til OnePlus Ones firmware først skulle godkendes før afsendingen af enhederne.

Selvom der ikke er nogen garanti for, at køberne af telefonerne vil modtage deres telefoner en bestemt dag, lader det dog til, at de så småt er på vej. Desuden siger OnePlus, at de vil fortsætte med at udsende invitationer på en kontinuerlig basis.

Mere om emnet

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 11/6/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg med tematikken OnePlus One forsinket – Læs den her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..