OnePlus lukker ned for kreditkortbetaling

I kølvandet på flere tilfælde af kreditkortmisbrug på OnePlus’ hjemmeside, stopper selskabet nu midlertidigt for kreditkortbetalinger på Oneplus.net

OnePlus lukker ned for kreditkortbetaling

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus fjerner midlertidigt muligheden for at betale med kreditkort på deres hjemmeside, OnePlus.net. Trækket er en sikkerhedsforanstaltning, efter at over hundrede brugere har meldt om misbrug af deres kreditkort i kølvandet på køb hos mobilproducentens hjemmeside.

Der kan fortsat foretages køb på hjemmesiden igennem alternative betalingsformer som PayPal. Tredjepartsforhandlere som 3 eller YouSee er ikke ramt af sikkerhedsbristen.

Læs også:  Flere OnePlus-kunder melder om kreditkortsvindel

Fra OnePlus lyder beskeden, at den fjernede betalingsmulighed er af sikkerhedsmæssige årsager, mens der arbejdes på at genetablere den fornødne sikkerhed til kreditkortbetalinger. Selskabet oplyser, at der også arbejdes på at implementere ’alternative, sikre betalingsformer’.

Tiltaget kom, efter at flere OnePlus brugere meldte om kreditkortmisbrug i en brugerundersøgelse. Her nævnte 174 af de deltagende i undersøgelsen, at de har oplevet misbrug af deres kort efter køb på OnePlus.net. I værste tilfælde oplevede en OnePlus-køber, et efterfølgende kreditkortmisbrug for over fem tusinde kroner. OnePlus forsikrer, at samtlige rapporter om misbrug bliver nøje undersøgt.

OnePlus’ forum har selskabet oprettet en dedikeret tråd med spørgsmål og svar til potentielle købere. Her råder selskabet brugere som er udsat for misbrug til at søge kontakt til deres bank snarest muligt.

Se også:  Nu er OnePlus for alvor en overskudsforretning

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni