Ring gratis lokalt med 3 i 28 lande

Har du 3LikeHome kan du nu både ringe og bruge data i udlandet - uden at det koster ekstra.

Ring gratis lokalt med 3 i 28 lande

Selv en kort telefonsamtale løber op når du ringer i udlandet. En lokal telefonsamtale i USA, med et typisk dansk abonnement, koster nemlig omkring 10 kroner i minuttet. Det gør teleselskabet 3 op med i deres 3LikeHome abonnement, der nu inkluderer lokal tale.

Helt konkret kan du nu foretage lokale opkald i udlandet i de 28 lande som 3 dækker med 3LikeHome og hvor brugerne allerede nyder godt af SMS, data og opkald til danske numre uden vilde roaming-afgifter.

Læs også: Her er det bedste abonnement til under 200 kr.

Til glæde for erhvervskunder

Med det nye tilbud, forudser 3 at gå især erhvervskunderne i møde.

”Med denne udvidelse underbygger vi yderligere vores position som det internationale teleselskab. Vi vil gøre det nemt og bekvemt at bruge mobilen i udlandet og matche kundernes behov for telefoni på ferier og forretningsrejser. Vores erhvervskunder skal kunne fokusere på at passe deres job og forretning, uden at tænke på noget så usexet som udlandstakster,” siger Jacob Hein Knudsen, der er direktør for erhvervsmarkedet i 3.

Ifølge 3’s beregninger forbruger de erhverskunder der rejser til USA i gennemsnit 894 kroner før moms per måned på roamingafgifter. Her ser 3 derfor et stort sparepotentialle for de virksomheder med aktiviteter i de 28 lande som 3LikeHome dækker.

3’s 3LikeHome kan i dag benyttes i følgende lande:

USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig.