Samsung S6 og Clear View ridser? Her er Samsungs løsning

Lækket servicedokument viser hvordan Samsung håndterer Galaxy S6 og S6 Edge-ridser, forårsaget af Clear View Coveret.

Samsung S6 og Clear View ridser? Her er Samsungs løsning

Bruger du Samsungs Clear View cover, og har du været så uheldig at få ridset skærmen på din nye Samsung S6-mobil, kan årsagen til ridserne skyldes et problem med dit Clear View cover.

Små fremmedlegemer kan nemlig klemme sig fast mellem Clear View coveret og skærmen på S6 og S6 Edge. Et scenarie der gør, at flere brugere melder om ridser på deres nye Galaxy-telefoner.

Problemet er anerkendt af Samsung, der tidligere har annonceret at de undersøger problemet og opfordrer ramte forbrugere om at kontakte Samsung.

Læs også: Samsung undersøger problem med ridser i Galaxy S6 Edge

Nyhedsbloggen Sammobile har gravet et syv sider langt service-dokument frem, som afslører hvordan Samsung behandler sagerne internt. Dokumentet giver derfor også et indblik i, hvad du kan forvente af service fra Samsung, skulle din telefon være berørt af problemet.

Samsungs løsning: ny skærm + skærmbeskyttelse

Kort opsummeret, så beskriver det lækkede Samsung-dokument at stammer ridserne fra et Clear View cover påmonteret en Samsung S6/S6 Edge, så kvitterer Samsung ved at udskifte skærmen og påføre en plastbeskyttelse på skærmen.

Det kræver dog, at du kan vise at du har et View Cover og at ridserne ikke ligner almindelige brugsridser. Samtidig noterer dokumentet, at servicen kun tilbydes til telefoner som er købt inden for de seneste 3 måneder.

Reparationen ledsages derefter af en følgeskrivelse, der understreger at skærmskiftet kun udføres en enkel gang. Fortsætter du med at benytte dig af Clear View coveret, risikerer du fortsat, at den vil ridse skærmbeskyttelsen eller skærmen.

Se også: Samsung Galaxy S6 Edge Clear View cover kan skade skærmen

Samsung S6 ridser
Pletvise ridser (øverst) falder ind under Samsungs serviceforskrifter, mens brugsridser (nederst) ikke vil dækkes ifølge lækket servicedokument.

Oplever du ridserne? Kontakt Samsung

De lækkede oplysninger, er af natur uofficielle, og kan derfor ikke være bindende. Samsung Danmar ønsker ikke at kommentere dokumentet, men erkender problemet og pointerer samtidig, at der er tale om få tilfælde:

”Hos Samsung tager vi produktkvalitet og kundetilfredshed meget alvorligt. Vi har modtaget enkelte henvendelser om mulige ridser i skærmene på Galaxy S6 og Galaxy S6 edge, som er forårsaget af partikler, der bliver fanget mellem en telefons skærm og et Clear View Cover.”

Skulle din S6 eller S6 Edge udvikle de uheldige ridser, slutter Samsung Danmark med en opfordring til at kontakte deres supportafdeling:

”Vi opfordrer kunder, som har spørgsmål omkring kvaliteten af deres telefon eller cover, til at kontakte vores produkt- og kundesupport direkte på 7070 1970.”

Har du oplevet issues med dit Clear View cover og fået foretaget en reparation af Samsung? Del gerne dine oplevelser i kommentarfeltet nedenunder.