Samsung udvikler deres egen natfoto-funktion

Nørderne ved XDA-developers har kigget i koden til Samsungs seneste software, hvor de har fundet tegn på en egenudviklet natfoto-funktion.

Samsung udvikler deres egen natfoto-funktion

At tage billeder i mørke er altid en udfordring. Huawei var blandt de første til at udvikle en funktion til udelukkende at give bedre natbilleder. Herefter fulgte både Google, med deres Night Sight, og OnePlus, med deres NightScape. Xiaomi er også kommet på banen med deres Night Mode. Det er tydeligvis en populær funktion, som Samsung nu også ser ud til at tage til sig.

TIP: Sådan får du Googles kamera-app med Night Sight

Vi har tidligere skrevet om Samsungs helt nye brugerflade, som i januar kommer til ældre Galaxy S-modeller, sammen med Android 9 Pie. Det er en brugerflade der har fokus på lettere betjening af de store skærme, men som også gemmer på en overraskelse. XDA-developers har nemlig fundet tegn på en “Bright Night” funktion gemt i den nye software. En funktion som de mener bliver præsenteret sammen med Galaxy S10.

Den nye funktion skulle angiveligt virke ligesom fx Googles og Huaweis, hvor der bliver taget en række billeder i træk, som til sidst bliver kombineret til et meget lysere natbillede.

Her er koden de har fundet:

samsung bright night
Foto: XDA-developers.com

Det er en beskrivelse i brugen af Bright Night funktionen, sikkert dukker op ved brug af kameraappen. Her bliver man bl.a. bedt om at holde telefonen stille, fordi telefonen tager billeder. Den ser også ud til selv at foreslå funktionen, hvis den registrerer man er ved at tage billeder i mørke. 

Hvornår Bright Night bliver lanceret er endnu uvidst, men det bliver sandsynligvis sammen med Samsung Galaxy S10. 

Læs også: Her er mulige danske priser på Samsung Galaxy S10 og S10+