Samsung vil også kunne lave slofies

Med iPhone 11 introducerede Apple "slofies", en slowmotion videooptagelse med selfiekameraet. Men den funktion mener Samsung ikke de skal være ene om.

Samsung vil også kunne lave slofies

Under præsentationen af iPhone 11 viste Apple en ny funktion frem, hvor frontkameraet indfangede slowmotion video i 120 billeder per sekund, som de valgte at døbe slofies – en kombination af selfie og slowmotion. Der er allerede blevet gjort meget grin med navngivningen, men selve funktionen er måske ikke helt dum. 

Det mener Samsung i hvert fald ikke, og de mener slet ikke at Apple skal have dette for sig selv. Derfor er de netop nu i gang med at rulle en opdatering ud til Galaxy S10-serien.

Opdateringen på knap 285 megabyte ruller netop nu ud i Tyskland og Schweiz og giver altså mulighed for slowmotion videooptagelse med frontkameraet. Heldigvis ser det ikke ud til, at Samsung ligesom Apple har forsøgt at døbe funktionen.

Her kan du se Apples slofies:

Der er selvfølgelig også andre nye ting med i opdatering, blandt andet Auto Hotspot, der hurtigt lader sig dele internetforbindelsen med andre enheder, der er logget ind på den samme Samsung-konto. 

Derudover bliver fingeraftrykslæseren forbedret og genvej til at styre de enheder, der er forbundet til enheden.

Opdateringen vil også snart dukke op på danske Samsung Galaxy S10-modeller.

Er slowmotion selfies noget i kunne finde på at bruge?