Se sport direkte på mobilen

Er du også bidt af fodbold eller håndbold, men træt af dyre TV-pakker?

Se sport direkte på mobilen

Er du også bidt af fodbold eller håndbold, men træt af dyre TV-pakker? Eller er du mere til nicheprægede sportsgrene som bordtennis, ishockey eller E-Sport, som ofte ikke vises på TV?

Hvis svaret er ja til et af de ovenstående spørgsmål, bør du læse videre.

Det er nemlig muligt at streame alverdens sport i HD-kvalitet uden, at det behøver at koste en bondegård, og det bedste er, at man kan streame eksempelvis fodbold direkte på din mobil.

Flow-tv er dødt

Tiden, hvor man var tvunget til at holde sig inden for hjemmets fire vægge på en sportslørdag, er slut. Alle seertal styrtbløder.

Folk vil selv bestemme, hvad de vil se, og har i stedet taget streamingtjenesterne til sig, hvilket i øvrigt er paradoksalt.
I dag er de blevet en helt naturlig vel af en stor del af danskernes hverdag, men søger man på ordet i hos Dansk Sprognævn, eksisterer det ikke.

Netflix blev introduceret til de danske forbrugere tilbage i 2012. På det tidspunkt havde Viasat allerede en streamingtjeneste til deres kunder ved navn Viasat OnDemand.

Nu kan du downloade serier og film direkte på SD-kortet hos Netflix

I 2011 skiftede den navn til Viaplay, og hvor der i begyndelsen stort set kun var egne produktioner, har de sidenhen fået købt sig ind på en hel del af de store serier.

En ting, hvor Viaplay altid har været iblandt de førende herhjemme, er på rettighederne til at vise sport. 

Igennem de seneste 20 år har Modern Times Group Mtg, som er firmaet bag Viasat, siddet på alt fra Champions League, Premier League og Superligaen.

De to sidstnævnte deler de i dag med Discovery Networks Danmark. Sådan blev resultatet, da der for halvandet år siden skulle forhandles TV-aftale med Divisionsforeningen. 330 millioner lød beløbet om året i de seks år, aftalen løber.

På mange bettingsider, kan du se sport direkte

Se TV på din telefon

Det er som sådan ikke noget nyt, at man kan streame sport på sin telefon eller tablet.

Men hvor man tidligere har gået på voldsomt kompromis med kvaliteten ved at bruge både alternativer, er resultatet på mobilen i dag meget lig det, man ser på sit TV.

Naturligvis er skærmen mindre, men internetforbindelserne er efterhånden blevet så gode, at man kan streame fodbold eller anden sport live uden, at det hakker helt vildt. Pludselig bliver en lang togtur slet ikke så kedelig alligevel.

Stream sport med din bookmaker

Men det er en dyr fornøjelse at se live sport. Et abonnement hos Viaplay koster 269 kroner om måneden.

Hos Dplay vil de have 159 kroner for at give dig mulighed for at følge med, og i begge tilfælde er udvalget begrænset til de Premier League og Superligaen. Dplay viser La Liga, men er du til spanske verdensstjerner, eller vil du følge danskerne i Holland, kan du lige så godt streame fodbold igennem din bookmaker.

Viaplay er klar med en app til Android-tv

Sider som eksempelvis sefodbold.dk guider dig nemt og hurtigt til den kamp, du vil se. Der er ikke noget krav om, at du skal gamble kun, at der skal være penge på din konto.

For store bookmakere som Unibet eller bet365 er live streaming af sport et tilbud til deres kunder, det er ikke her, at de skal lave deres forretning, hvorfor de ikke tager betaling pr. kamp. Samtidig er udvalget her en hel del større samtidig med. at billederne er i HD og tilgængelige på både alle formater også mobilen.