Snapdragon 820-test lækket med lovende resultater

Qualcomm er stadig en af de største inden for mobile processorer, og næste flagskibsmodel ser meget lovende ud

Snapdragon 820-test lækket med lovende resultater

Langt de fleste flagskibstelefoner på Android-siden af smartphoneuniverset har en såkaldt SoC – System on a Chip – fra Qualcomm i maven, nemlig den populære Snapdragon-serie, og næste generations flagskibschip bliver testet lige nu. Det har næsten selvsagt givet nogle lækager.

Læs også: Quick Charge 3.0 oplader din smartphone endnu hurtigere

Snapdragon 820 er blevet spottet på benchmark-servicen AnTuTu, hvor to versioner er dukket op – en A- og en B-version. GforGames, som har fanget nedenstående screenshot fra det kinesiske sociale medie Weibo, spekulerer i, at det er en ældre og en nyere testmodel fra en Samsung Galaxy S7.

Teksten er på kinesisk, og det begrænser redaktionens mulighed for at forstå alle graferne, men de to grafer, der er highlightet, skulle vise en Snapdragon 810 (grøn) i forhold til den seneste version af Snapdragon 820 (rød). 

Læs også: Trådløs opladning på vej til mobiler med metaldesign

De to grafer viser fremgangen i det testparameter, der hedder ‘single threaded integer’ og det parameter, der hedder ‘single threaded floating point’.

Zoomer man lidt ud, så er den røde graf højest på langt de fleste punkter, og det er til at forstå – kinesiskkundskaber eller ej. Snapdragon 820 ser ud til at kunne blive en ganske habil SoC i kommende Android-flagskibe.

Snapdragon 820 vs Snapdragon 810
Snapdragon 810 er den grønne, første testversion af Snapdragon 820 er orange, og den seneste version er rød.
Billede: GforGames.com via Weibo