Træt af at vaske dine vinduer ? Lad robotten klare det

ECOVACS ROBOTICS lancerer ny prisvindende robot, der klarer vinduespoleringen for dig.

Træt af at vaske dine vinduer ? Lad robotten klare det

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

ECOVACS ROBOTICS, der er specialist i robotter til husholdningen, har netop introduceret det nyeste medlem i den succesfulde WINBOT-serie. Produktet, der bærer navnet WINBOT X, er en trådløs rengøringsrobot, som overtager vinduespoleringen. Den er trådløs og batteridrevet og giver et klart udsyn selv ved store vinduespartier og helt uden at være afhængig af den nærmeste stikkontakt. Derfor har den også netop vundet den attraktive pris ‘CES Innovation Award’ i kategorien Home Appliances ved dette års elektronikmesse, CES, der netop har fundet sted i Las Vegas.

WINBOT X er efterfølger til WINBOT 950 som du kan læse om her

Winbot
Her billede af WINBOT 950 – WINBOT X kommer uden ledning

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Den nye vinduespoleringsrobot fra ECOVACS ROBOTICS, der er helt uden strømforsynende ledning, polerer vinduer, der end ikke er i nærheden af en stikkontakt. Uanset om der er tale om et drivhus eller et vindue på en tagetage, så pudser WINBOT X glasflader, der er svært tilgængelige, takket være et genopladeligt batteri. Robotten er sikret ved hjælp af en fleksibelt sikkerhedsline, som fæstnes til glasset ved hjælp af en sugekop og kommunikerer med WINBOT via Bluetooth. Dermed er systemet i stand til med det samme at reagere og forebygge, at enheden falder ned.

Winbot forklaring
WINBOT X kommer på det danske marked til Juni 2018

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Når WINBOT X starter, vil den først måle overfladen, den skal rengøre, og vælge den passende rengøringsrute. Robotten efterlader vinduespartier på op til fire gange fire meter uden striber. ”WINBOT X repræsenterer næste niveau af teknologi indenfor vinduespolering. Robotten kan bevæge sig frit på den overflade, den skal rengøre, selv på en glasflade uden ramme”, siger David Qian, President of the International Business Unit at ECOVACS ROBOTICS.

ECOVACS ROBOTICS modtog CES Innovation Award 2018 i kategorien Home Appliances for WINBOT X’s revolutionerende teknologi. Prisen uddeles til produkter, der udelukkende anvendes i husholdningen og som samtidig har en afgørende elektronisk funktion. Vinduesrobotten var meget overbevisende med dens enestående produktdesign og innovative teknologi.

WINBOT X forventes tilgængelig på det danske marked i juni 2018

Læs også – Lad robotten støvsuge og vaske dit gulv

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni