Tre fede fodboldspil til mobilen

Kan du ikke nøjes med fodbold i fjernsynet – så er her tre gode bud på fodboldspil til din mobil.

Tre fede fodboldspil til mobilen

Europamesterskaberne i fodbold starter nu, men kan du ikke få nok fodbold i fjernsynet, så er der også hjælp at hente på mobilen, hvor du kan spille en række fede fodboldspil.

En kæmpe tidsrøver er spillet Football Manager Handheld 2012, som følger i Football Managers fodspor, og giver dig muligheden for at være træner for dit helt eget fodboldhold.

Databasen er dog ikke ligeså omfattende, som den kendes fra PC-spillet, hvilket blandt andet betyder man ikke kan spille i den danske liga. Spillet går op og ned – og det kræver koncentration for at holdet klarer sig godt.

Bliver det for realistisk, så findes der også et spil der hedder New Star Soccer, som er alt andet end realistisk. Man starter som en ung knægt, der har drømmen om at komme til en international storklub. Dette er godt for timers underholdning, men det er ikke det sværeste i verden, at få succes.

Hvis du ikke har drømmen om enten at blive en succesfuld træner eller spiller, men bare score en række flotte mål – så er du nok mere til Score! Classic Goals.

Det er for de som sætter pris på flotte mål og smukt pasningsspil. Der kan du se en et væld af mål fra forskellige EM- og VM mesterskaber fra de sidste 32 år.

Football Manager Handheld kan downloades i App Store og Google Play Store – det koster 59 kroner begge steder.

New Star Soccer kan downloades gratis i App Store – skal man have Android-versionen koster det omkring 17 kroner i Google Play Store.

Score! Classic Goals kan downloades i App Store til 6 kroner.