WIMP introducerer ny lyttetjeneste

WIMP præsenterer nu verdens første lyttende musiktjeneste, der kan identificerer musik og tilføje det til din playliste.

WIMP introducerer ny lyttetjeneste

Onsdag udsendte WIMP en opdatering til iPhone og iPad, der gør deres musiktjeneste i stand til at lytte til musik og identificere numrene.

Det i sig selv er ikke nogen verdensnyhed, da andre tjenester som f.eks. Shazam tidligere har gjort det samme.

Det nye ved WIMP er muligheden for at identificere musik, og øjeblikkeligt tilføje numrene til ens egen playliste. Herefter kan du streame musikken via WIMP.

 – ”Det foregår helt simpelt ved, at du hører en god sang, slår lydsøgning til, hvorefter sangen identificeres og kan afspilles direkte i WiMP,” siger Thor Martin Jensen fra WiMPs musikredaktion.

Den nye service er præsenteret af WIMP i denne korte video:

Den nye service er klar til iOS-brugere, men Thor Martin Jensen fra WIMP oplyser til Mobilsiden.dk, at der om “meget kort tid”, også vil komme opdateringer til andre platforme, herunder Android og Windows Phone.

Opdateret mandag den 19. november 2012:

Den nye service er nu også klar til Android-brugerne.

 – “Android er allerede størst på verdensbasis og er også i færd med at true iPhone i Danmark. Derfor er vi nu glade for at kunne tilbyde en helt ny Android app, der gør det muligt at gå på opdagelse i alle vores anbefalinger, søge i tusindvis af playlister fra kunstnere, redaktører og brugere, samt læse om musikken du lytter til. Musik på farten har aldrig været nemmere og sjovere,” siger Thor Martin Jensen, talsperson og redaktionel chef for WiMP.

Opfølgning på historien

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 19/11/2012 gik vi videre med temaet i nyheden om Lækkert bil-kit til HTC One X (produkttest) – Læs her. Se de seneste nyhede om temaet her.