YotaPhone 3 kan være på vej

YotaPhone 3 kan muligvis være på vej i horisonten med bedre specifikationer, det afhænger dog af salget af anden generation.

YotaPhone 3 kan være på vej

YotaPhone konceptet bygger på en mobil med to skærme, en almindelig højopløselig skærm til normalt brug, og en strømbesparende e-ink skærm til når der skal læses på telefonen. YotaPhone har indtil videre lanceret to modeller, den seneste ved i slutningen af sidste år.

Læs også: YotaPhone 2 med sine 2 skærme lanceret

Den lidt skæve eksistens mangler til stadighed at blive taget bredt imod af kunder og operatører, men med udsigten til en version tre, ser det ud til at nogle af de største ankepunkter bliver adresseret.

YotaPhone 2 koster i omegnen af hvad man skal betale for en topmodel hos andre selskaber, men specifikationerne halter noget bagefter. Man skal altså virkelig ville bruge den e-ink skærm til den pris. YotaPhone 3 skulle produceres med en hurtigere processor, mere RAM, bedre e-ink skærm, bedre kamera og tyndere design.

Læs også: YotaPhone 2: Hands on med direktøren

Det afhænger dog naturligvis også af hvordan YotaPhone 2 bliver modtaget. Administrerende direktør i Amerika, Matthew G. Kelly, fortæller at de har et næste-generations produkt linet op, men fremtiden afhænger af hvor vel modtaget YotaPhone 2 bliver.

Kilde: Coolsmartphone