Adventskonkurrence: Vind en Motorola One og Airmates

Tredje omgang af vores julekonkurrence sparkes nu i gang. I denne omgang kan du vinde en Motorola One og to Airmates. Deltag her.

Adventskonkurrence: Vind en Motorola One og Airmates

Opdateret: Vi har netop udtrukket en vinder. Du kan se listen over vindere nederst i denne artikel her.

Som noget helt nyt afholder Mobilsiden i år en julekonkurrence. Hver advent i december får du muligheden for at vinde lækre præmier.

Op til første advent fandt vi en heldig vinder af en Google Chromecast og to Airmates. I dag finder vi vinderen af den lækre MegaBoom 3 bluetooth højtaler fra Ultimate Ears inklusiv deres Power Up. Op til tredje advent udlodder vi nu en Motorola One smartphone og to Airmates.

Vi har netop haft Motorola One til test og det er en fremragende mobiltelefon, som fik 5,5 stjerner ud af 6 mulige. Her får man lang batteritid, dobbelt kamera med dybdefunktion og hurtigopladning. Android One giver 3 år med sikkerhedsopdateringer og 2 år med systemopdateringer. Du kan læse hele vores anmeldelse af Motorola One lige her. Vil du gerne læse mere om Motorola, så foregår det her.

motorola one
Nu kan du blive en heldige vinder af en Motorola One og to Airmates.

Udover en Motorola One vinder man også to af de smarte Airmates, som hjælper med til at gøre en kedelig flyvetur kortere. Med den kan man sætte mobiltelefonen fast på flysæddet, så man kan se yndlingsserien. Du kan læse vores test af Airmate her.

Vinderen udtrækkes den 17. december

Mobilsiden trækker lod blandt alle rigtige svar mandag den 17. december klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Man kan få lidt hjælp til svaret her.