Adventskonkurrence: Vind en Nokia 7.1

Deltag i fjerde og sidste del af vores julekonkurrence, hvor du kan blive vinderen af den lækre Nokia 7.1 mobiltelefon.

Adventskonkurrence: Vind en Nokia 7.1

Opdateret: Vi har udtrukket en vinder. Vindere af vores julekonkurrence kan ses her.

Som noget helt nyt afholder Mobilsiden i år en julekonkurrence. Hver advent i december får du muligheden for at vinde lækre præmier.

Til første advent fandt vi en heldig vinder af en Google Chromecast og to Airmates. I sidste uge udtrak vi vinderen af den lækre MegaBoom 3 bluetooth højtaler fra Ultimate Ears inklusiv deres Power Up. I dag klokken 13 udtrækker vi vinderen af en Motorola One og to Airmates.

Men det er også i dag at vi sætter gang i finalen af vores julekonkurrence, hvor man kan blive den heldige vinder af en Nokia 7.1 mobiltelefon. En smartpphone der fik hele 5 ud af 6 stjerner på Mobilsiden. Her får man ekstremt lækker byggekvalitet i glas og aluminium, en stor flot skærm, der fylder overraskende meget af forsiden og ikke mindst Android One softwaren. Android One sikrer 3 år med hurtige sikkerhedsopdateringer og 2 år med systemopdateringer.

Du kan læse hele vores test af Nokia 7.1 her samt finde mere information på Nokias danske hjemmeside.

Nokia 7.1
Nu kan du blive den heldige vinder af en Nokia 7.1. Foto: Mobilsiden.dk

Vinderen udtrækkes den 3. januar

Mobilsiden trækker lod blandt alle rigtige svar torsdag den 3. januar klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Man kan få lidt hjælp til svaret her.