Afstemning: Hvad er vigtigst når du vælger teleselskab?

Teleselskaberne gør alt hvad de kan for at lokke nye kunder til, men hvad er egentlig vigtigst når du skal vælge? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Hvad er vigtigst når du vælger teleselskab?

I sidste uge spurgte vi jer hvilket teleselskab i er kunde hos, og nu følger vi op med endnu et spørgsmål. Resultatet af sidste uges afstemning finder du desuden herunder.

Der er et stort udvalg af teleselskaber og de vil alle have dig som kunde. Der bliver lokket med et utal af ting som store datapakker, medfølgende streaming tjenester, hurtig data og meget mere. Med hvad er egentlig det allervigtigste når du vælger teleselskab? Er det et tilbud på nyeste iPhone eller et det teleselskabets troværdighed?

Der er mange muligheder og vi har sat os for, at undersøge hvad der er det vigtigste når vores læsere vælger teleudbyder.

Læs også: Afstemning: Hvilket teleselskab har du?

Resultatet af sidste uges afstemning

Sidste uges afstemning lød således: “Hvilket teleselskab har du?”. Her får du resultatet af top fem teleselskaber med flest stemmer:

top 5 afstemning teleselskab
Mobilsiden.dk har flest læsere med Telmore som deres teleselskab. Foto: Mobilsiden.dk

Her kommer så denne uges spørgsmål: Hvad er vigtigst når du vælger teleselskab? Det er kun muligt at stemme på et enkelt punkt, så overvej grundigt hvad der er vigtigst for dig.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...