Afstemning: Hvilket af årets næste flagskibe lokker mest?

Resten af året kommer til at byde på topmodeller fra Apple, ASUS, Google, Huawei, Nokia, OnePlus og Samsung. Hvilken ser du mest frem til? Stem i artiklen.

Afstemning: Hvilket af årets næste flagskibe lokker mest?

Allerede nu vi i år taget kærligt imod en række fede mobiltelefoner fra nogle af de største smartphoneproducenter, men der er masser i endnu. Som opfølgning til vores artikel om hvilke flagskibsmobiler resten af året vil byde på, så skal i læsere nu på banen. For hvilket flagskib ser i mest til frem? Giv jeres stemme nederst i artiklen.

Læs også: Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedste

De vildeste mobiler er stadig i vente

Og her er masser af godter at glæde sig til. Både Apple, Huawei, OnePlus, Samsung og flere mangler nemlig at præsentere deres ypperste og bedste bud på en mobiltelefoner i 2020. Apple er på vej med iPhone 12 Pro, der sandsynligvis bliver sluppet løs i september med nyt design og iOS 14 – og måske helt uden en oplader. Huawei er på vej med Mate 40 Pro, der forventes præsenteret i september (uden Googles tjenester), og OnePlus er der nok også nyt fra i samme måned med en 8T-serie.

Der er selvfølgelig stadig lidt tid til september, som ser ud til at give godt fyldt op med mobilnyheder. Men allerede i denne måned og næste måned kommer der nyt fra ASUS og Samsung. ASUS står den 22. juli klar med gaming-mobilen ROG Phone 3, som ser lovende ud. I august forventer vi at se Samsung stå klar med en lang række nye produkter, heriblandt Galaxy Note 20 Ultra, som de allerede har fået lækket ved et uheld.

Og vi er ikke engang færdige endnu, for både Google og Nokia kommer også på banen.

Læs også: Her er de nyeste og bedste flagskibsmobiler

Hvilket af disse kommende flagskibe ser du mest frem til? Eller måske et helt andet? Uddyb gerne med en kommentar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere om sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. d. 1/7/2020 dykkede vi igen ned i emnet med et indlæg om Disse vilde flagskibstelefoner kommer også i 2020 – Du kan læse den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..