Samsung lækker billede af Galaxy Note 20 Ultra ved en fejl

Samsung har offentliggjort et billede af den kommende Galaxy Note 20 Ultra i farven Mystic Bronze på dets ukrainske hjemmeside.

Samsung lækker billede af Galaxy Note 20 Ultra ved en fejl

Der er endnu nogle måneder, til vi forventer, at Samsung løfter sløret for den næste Galaxy Note 20-serie. Men Samsung selv er nu kommet til at røbe dele af designet på Galaxy Note 20 Ultra.

Den russiske YouTube-kanal Techno Harry har nemlig opdaget, at Samsung er kommet til at offentliggøre et billede af den næste topmodel nederst på dets ukrainske produktside for Galaxy Note8.

Billedet blev hurtigt fjernet fra Samsungs hjemmeside, men en arkiveret udgave af hjemmesiden viser ganske rigtigt billedet nederst på produktsiden.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 arver kameraet fra S20 Ultra

Velkendt Note-design med nyt kamerahus

På billedet ses et design, der stemmer overens med tidligere renderinger af telefonen fra Twitter-tipsteren OnLeaks. Telefonen ser ud til at have skarpe hjørner ligesom tidligere generationer i Note-serien, mens ramme øverst ser flad ud og bagsiden er af kurvet glas.

Kamerahuset på Galaxy Note 20 Ultra er noget anderledes end på forgængeren Note10. Huset gemmer stadig på tre sensorer, formentlig inklusiv en ToF-sensor, men kamerahuset er noget bredere, og kanten rundt om er noget skarpere end før. Hvor kamerahuset før var sort, og rammen var i krom-look, har hele kamerahuset nu samme farve som telefonen – i dette tilfælde farven Mystic Bronze.

Netop denne bronzefarve stemmer overens med de oplysninger, Twitter-tipsteren Ice universe offentliggjorde i et tweet i går. Heri skrev han, at Galaxy Note 20 Ultra netop kommer i en kobberfarve.

Derudover ser den velkendte S Pen ud til at være identisk med den nuværende, som følger med Note10-serie.

At dømme ud fra billedet ser det ud til, at Samsung rykker rundt på lydstyrke- og tænd/sluk-knapperne fra at være placeret i venstre side i Galaxy Note10 til højre side ligesom i Galaxy S20-serien.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 og Fold 2 præsenteres 5. august

Ventes at blive præsenteret 5. august

Samsung Galaxy Note 20-serien vil i år bestå af førnævnte Galaxy Note 20 Ultra med en 6,9” skærm i stedet for den tidligere Note10+ og så en mindre Galaxy Note20 med en skærm på 6,4”. Note 20-serien får angiveligt en opdateringshastighed på 120 Hz, og her i Europa vil de være udstyret med Samsungs eget Exynos 992-chipset.

Hvor den ’lille’ Note20 må ’nøjes’ med 8 GB RAM, vil der efter sigende være hele 12 GB i den store Galaxy Note20 Ultra. Lagerpladsen vil variere mellem 128, 256 og 512 GB alt efter variant.

Den store Ultra-variant skulle også få samme 108 megapixel hovedkamera som Galaxy S20 Ultra (deraf navnet Ultra), og så kan du også se frem til et større batteri og naturligvis 5G-understøttelse.

Note 20-serien bliver uden tvivl den største nyhed til Samsungs kommende Unpacked-event, som ifølge flere kilder vil blive afholdt den 5. august. Dertil vil der formentlig også blive annonceret en Galaxy Tab S7 high-end tablet, en 5G-udgave af Galaxy Z Flip og et Samsung Galaxy Watch 3.

Læs også: Find de bedste priser på Samsung-telefoner