Afstemning: Overvejer du at købe en Samsung Galaxy S20 FE?

Samsung Galaxy S20 FE lander i butikkerne i dag og har samtidig modtaget Mobilsiden.dks topkarakter i test. Frister det nye prisvenlige flagskib fra Samsung dig? Stem med i artiklen.

Afstemning: Overvejer du at købe en Samsung Galaxy S20 FE?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition, eller bare FE, lander i dag hos de danske teleselskaber og elektronikbutikker. Der er tale om et flagskib i Galaxy S20-serien, men til billigere penge og med enkelte kompromisser. Vi har netop haft Samsung Galaxy S20 FE til test og vi blev positivt overraskede. Kort sagt, så er det den Samsung-telefon vi har ventet på.

Med Galaxy S20 FE har Samsung haft fokus på fire ting: skærm, kamera, batteri og design. De første tre er fuldført, hvor designet (selvom dette er en smagssag) er set bedre. Alt i alt, så er det dog en virkelig god telefon, hvor man får meget for pengene.

Se også: Billigste pris på Samsung Galaxy S20 FE

Snapdragon 865 (5G-modellen), 128 GB lagerplads, en flad 120 Hz Super AMOLED-skærm på 6,5 tommer, 4500 mAh batteri, hurtig opladning, trådløs opladning, IP68-certificering, DualSIM og en god software, som er lovet tre store Android-opdatering. Så man kan altså forvente at den får Android 11, 12 og 13. Dog lidt ærgerligt, at en telefon lanceret nu ikke kommer med Android 11 ud af kassen.

På den anden side er der stor konkurrence på markedet og virkelig mange gode telefoner. Se bare på OnePlus 8, ASUS Zenfone 7 Pro, Motorola Edge og også de endnu billigere telefoner, som nu er endnu bare end nogensinde. Her er det mest nævneværdige OnePlus Nord og Motorola Moto G 5G Plus. Telefonerne holder i dag også længere tid end de gjorde tidligere, så måske vi slet ikke ser nogen grund til at skifte?

Læs også: Samsung Galaxy S20 FE mod OnePlus 8 Pro

Er du fristet af Samsung Galaxy S20 FE? Deltag i afstemningen og uddyb gerne dit svar i kommentarfeltet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...