Afstemning: Skal du have en Samsung Galaxy S10?

Samsung er klar med hele tre nye Galaxy S10-modeller. SKal du have en af dem? Stem med i artiklen.

Afstemning: Skal du have en Samsung Galaxy S10?

Det kommer vidst efterhånden ikke bag på nogle, at Samsung har lanceret en ny Galaxy S10-serie. Serien består af den store Galaxy S10+, den mere normale Galaxy S10 og så iPhone XR-konkurrenten Galaxy S10e.

Med de nye modeller kommer bedre skærme, større batterier, flere kameraer og bedre ydelse. Men er det nok til at skifte den gamle smartphone ud? Det spørger vi jer om.

Huawei, har i et lidt frækt Facebook opslag, gjort deres mening til kende.

De første dage med: Samsung Galaxy S10+

Selvom der er en relativt stor prisforskel på de tre modeller, så er specifikationerne ikke meget anderledes. Forskellen på Galaxy S10 og S10+ er primært skærmstørrelsen og batteriet.

Samsung Galaxy S10e har en mindre skærm end Galaxy S10, og går glip af telefotolinsen og ultralyds fingeraftrykslæseren. Den har også en lidt mindre RAM og en flad skærm, men derudover er der ingen forskel. Specifikationerne på alle tre modeller kan findes nederst i denne artikel.

Men der er også nyt på vej fra Nokia, Sony, Huawei, Xiaomi og OnePlus. Er du allerede nu klar til at springe på Samsung Galaxy S10, venter du på en anden model eller holder du fast i din nuværende?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...