Analytiker: Lumia 925 vil øge Nokia-salget betydeligt

Lumia 925 er den seneste Nokia-nyhed, og sammen med Asha 501-mobilen vil den sætte godt gang i salget, lyder det fra Sydbank-analytiker.

Analytiker: Lumia 925 vil øge Nokia-salget betydeligt

I sidste uge blev Nokia Asha 501 præsenteret, og i dag fulgte så en smartphone fra øverste hylde i form af Lumia 925.

Efter afsløringen af Nokia Lumia 925 ser aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank positivt på den finske mobilproducents mulighed for at sætte fart i salgstallene.

– “De seneste produktlanceringer styrker efter vores vurdering Nokias muligheder for at øge smartphonesalget betydeligt i løbet af 2013,” lyder det blandt andet i en kommentar til Nokia-nyhederne.

Morten Imsgard skriver videre, at Lumia 928-modellen “giver Nokia adgang til den store amerikanske teleoperatør Verizons kunder,” og han forventer på den baggrund, at Nokia “kan øge salget af smartphones markant i USA i løbet af 2013.”

Forventningen fra Sydbank er, at designet på Lumia 925 vil nå ud til en bredere kundegruppe.

– “Vi ser Nokia Lumia 925 som en opgradering af Lumia 920, mens vi først venter, at Nokia vil præsentere en egentlig efterfølger og ny topmodel i september/oktober, hvor Nokia Lumia 920 har været på markedet i omkring ét år,” skriver Morten Imsgard.

Læs også:
Nokia Lumia 925 – danskerne må vente
Billeder taget med Nokia Lumia 925

Det næste i sagen

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 12/5/2013 kørte vi et indlæg omkring Overblik: Den endelige test af Galaxy S4, Billig iPhone model bekræftet og MobilePay klar fra Danske BankKlik her og læs videre.. Du finder seneste nyt her.