Android skal redde kriseramte Motorola

Motorola vil rette op på de skuffende salgstal ved at lancere adskillige Android-smartphones i 2009.

Android skal redde kriseramte Motorola

Kriseramte Motorola vil forsøge at vende nedtur til succes ved at sende adskillige Android-baserede smartphones ud på markedet inden udgangen af 2009. Det afslørede Motorola-topchefen Sanjay Jha i sidste uge over for selskabets investorer, skriver Business Week.

 – “Vi vil være klar med Android-enhederne i fjerde kvartal,” sagde Sanjay Jha, der samtidigt udtrykte optimisme om firmaets fremtid på mobilscenen.

Den seneste tid har der svirret rygter om, at Motorola arbejder på to Google-mobiler, der går under navnene ‘Calgary’ og ‘Ironman’. Presseansvarlig Danielle MacNally afviser dog at forholde sig til rygterne.

Motorola anslår, at selskabet sidder på cirka 6 procent af det globale mobilmarked. For blot et par år siden var andelen 18 procent.

Efterfølgende om emnet

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 11/3/2009 fulgte vi op med en artikel der belyste emnet To nye touchscreen-mobiler fra Motorola er lækket – Den finder du her. Seneste nyheder om motorola findes her..