Apple lancerer Watch-remme og iPhone-covers i nye farver

Apple har lanceret en lang række nye farver til både deres iPhone-covers og deres urremme. De nye farver er allerede tilgængelige via Apples hjemmeside.

Apple lancerer Watch-remme og iPhone-covers i nye farver

Udover at Apple i går annoncerede de nye Apple Air Pods, så har Apple også offentliggjort en lang række nye farvevarianter til Apple Watch-remme og iPhone-covers.

Læs også: Netop Lanceret: Nye Apple AirPods oplader trådløst

Også Apples Smart Battery Case til iPhone XS og iPhone XS Max har fået en ekstra farve, i form af Pink Sand, som den så flot hedder. Pink Sand vil være tilgængelig sammen med de sorte og hvide farvevalg som Apple oprindeligt lancerede.

Apple spring remme
Apple har lanceret en lang række nye farver til deres “forårskollektion”.

Apples siliconecovers til iPhone XS og iPhone XS Max har fået følgende nye farver: Porcelænsblå, Papaja og Mintgrøn. De samme farver har de nye Apple Watch sportsremme også fået. Apples lædercovers har fået farverne Syren, Dyb Orange og Kornblomst. Den hullede Nike Sportsrem har fået farverne: Sort/Stærk Lilla, Grågrøn/Vintagegrøn og Blød Turkis/Tropisk Turkis. Endeligt har Apples moderne spænderemme fået farverne: Kornblomstfarvet, Syren og Dyb Orange.

Læs også: Apple lancerer ny iPad Air og iPad Mini

Alle de nye farver er allerede tilgængelige på Apples hjemmeside, hvor man også kan købe den nye iPad Air og den nye iPad Mini.