Apple udsender fejlrettelser med iOS 7.0.5, men ikke til alle

Opdateringen iOS 7.0.5, der retter netværkproblemer for brugere af iPhone 5C og 5S i Kina, er nu også nået til Europa.

Apple udsender fejlrettelser med iOS 7.0.5, men ikke til alle

Efter at Apple lige har fået 760 millioner nye, potentielle kunder til iPhone i Januar, har der efter sigende været netværksproblemer med de nye iPhones derovre. 

Tech-giganten er som sædvanlig hurtigt ude med fejlrettelser i form af iOS 7.0.5, der retter netværksfejl på iPhone 5C og iPhone 5S solgt i Kina. Det skriver iDownloadBlog.

Dog meddelelses opdateringen nu også tilgængelig adskillige steder i Europa, og her på Mobilsiden.dk er den dukket op til iPhone 5S. Europæiske iOS-brugere med iPhone 5C eller 5S, der modtager opdateringen, kan uden bekymringer installere den direkte på iPhone under: Indstillinger, Generelt, Softwareopdatering. 

Dog vil de ingen forskel kunne mærke fra den nuværende iOS 7.0.4 version, der er offentlig tilgængelig for alle. Vi afventer stadig den offentlige udrulning af iOS 7.1, der i skrivende stund er nået til 4. betaversion. iOS 7.1 er den længe ventet opdatering, der forbedrer brugeroplevelsen, og medbringer justeringer af udseendet til iOS 7.

Som tidligere nævnt, så har Mobilsiden.dk iOS 7.1 installeret på en 3. generations iPad, og kan i den sammenhæng fortælle, at der er godt nyt til de brugere, der er frustreret over stabiliteten af iOS 7.

Kilde: iDownloadBlog