Apple vil have OLED i alle iPhones inden to år

OLED-teknologien ser ud til at blive Apples næste store satsning. Ifølge industrikilder får alle iPhones OLED-display inden udgangen af 2019.

Apple vil have OLED i alle iPhones inden to år

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

iPhone brugere kan se frem til højere kontrast og mere farverige displays i fremtiden. Ifølge visse af Apples underleverandører vil Apple tage et markant skifte mod stadigt flere OLED displays i selskabets iPhones i de kommende år.

Allerede i år regnes selskabet med at introducere deres første iPhone med OLED-display i den rygtede iPhone 8. Det skriver macrumors.com.

Hos komponentproducenter som Samsung og Inteflex bliver produktionskapaciteten i disse måneder øget, for at møde en forventet efterspørgsel på 60 millioner OLED-displays til efterårets toptelefon fra Apple.

Se også:  Medie: iPhone 8 får OLED-skærm fra Samsung

I alt regnes det med, at OLED-displays vil finde vej til 40 procent af Apples smartphones i år. Den andel vil vokse i næste år hvor den fire ud af fem displays regnes med at benytte OLED-teknologien. Det fulde skifte vil foregå i 2019.

Med OLED-teknologien ombord, vil Apple kunne drage fordele af teknologiens fordele, såsom tyndere profil, større kontrast og mere opulente farver. Samtidigt kan dele af displayet tændes individuelt, hvilket giver nye muligheder med blandt andet on-screen knapper.

Læs også:  Avis: iPhone 8 kommer i en ny størrelse og OLED-udgave

Seneste nyt om Apps & sociale medier