Apples iPhone 15-topmodel kan blive forsinket

På grund af mangel på en helt speciel komponent kan topmodellen, iPhone 15 Pro Max, ende med at blive forsinket til senere i år.

Apples iPhone 15-topmodel kan blive forsinket

Vil du være en af de første med den nye iPhone 15, er det med stor sandsynlighed topmodellen du går efter: iPhone 15 Pro Max. Desværre tyder det på, at netop denne variant kan blive forsinket.

Se også: Test af iPhones

iPhone 15 Pro Max kan komme senere

iPhone 15 Pro Max bliver den næste topmodel fra Apple, der skal vise verden hvad de kan præstere som smartphoneproducent. I år forventes Pro Max-modellen af få langt den største opgradering, som iPhones længe har fået.

Desværre kunne iPhone 15 Pro Max ende med at blive forsinket, fortæller de seneste rygter.

iPhone 15 Pro Max kommer med et nyt periskopkamera, der giver mulighed for meget lang kamerazoom med lille kvalitetstab. Det er noget som flere Android-telefoner byder på i dag, og blev først set i Huawei P30 Pro tilbage i 2019.

Det nye periskopkamera til iPhone 15 Pro Max leveres af Sony, som Apple normalt bruger som kameraleverandør. Dog har Sony problemer med at levere det nye periskopkamera, hvilket kan give Apple problemer med at få topmodellen klar.

Først klar til oktober

Derfor forventes iPhone 15 Pro Max at blive forsinket. Eventet vil stadig afvikles i september, men leveringer af 15 Pro Max kan tage op til fire uger. Man kan derfor forvente, at 15 Pro Max er klar til salg i midten af oktober.

Læs også: Disse iPhones bør du undgå at købe

Hvad er nyt i iPhone 15 Pro Max?

Hvad vil den nye iPhone 15 Pro Max byde på at nyt? Lidt af hvert, hvis man skal tro rygter. Først og fremmest vil den komme med en højere pris. Den kan stige helt op til 200 dollars i pris. Vi har kigget nærmere på de nye priser på iPhone 15-serien her.

Derudover forventes den at byde på et nyt design med en mere afrundet ramme, som denne gang vil være i titanium.

Den får nyeste Apple A17-chipset, større batteri, ny LTPO-skærm og mere lagerplads og RAM.

Den største nyhed i iPhone 15 Pro Max vil dog være kameraet, hvor der forventes store forbedringer. Blandt andet bedre zoom med det nye periskopkamera, så Apple bedre kan matche konkurrenter som Samsungs Galaxy S23 Ultra.

Se også: Se laveste priser på iPhones