ASUS ROG Phone 3: Vilde specifikationer dukker op

Der kan ikke være længe til ASUS ROG Phone 3 bliver en realitet. Nu dukker nogle af de vilde specifikationer op på nettet. Se dem her.

ASUS ROG Phone 3: Vilde specifikationer dukker op

En af de helt store gaming-telefoner kunne meget snart se dagens lys. Det er snart et år siden, at ASUS lancerede deres lynhurtige og meget imponerende ROG Phone 2, som også fik flotte 5 ud af 6 stjerner i vores test. Traditionen tro byder den kommende ROG Phone på specifikationer, som kan gøre de fleste Android-topmodeller misundelige. Informationerne dukker op efter ASUS ROG Phone 3 har været en tur gennem benchmark-appen AnTuTu – her er de lækkede specifikationer.

Læs også: ASUS klar med Android 10 til ROG Phone 2 og Stadia-nyheder

En overclocked SD865

Først og fremmest bliver den udstyret med markedets hurtigste processor til Android-telefoner, Snapdragon 865. Det er der flere andre telefoner der er, men denne bliver i en overclocked udgave. Processoren er oppe på 3,09 GHz, som normalt kører med 2,84 GHz. Vi forventer, at ROG 3 vil have vandkøling eller måske aktiv luftkøling. Den scorede imponerende 646310 i AnTuTu, hvilket er det højeste for en Android.

Sammen med den hurtige processor har den helt op til 16 GB RAM og 512 GB lagerplads. Den mindste version byder her ind med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Skærmen er på 6,59 tommer i fuld HD og med en skærmopdatering på mindst 120 Hz, og her er rygtet helt op til 144 Hz.

Ligesom den nuværende ROG Phone II, så bliver den en tung sag. Vægten siger 240 gram, men til gengæld får den også hele 6000 mAh at bruge af, når der spilles. Opladningen sker med en ny hurtig 30W kablet opladning.

Læs også: Sparetips: Gode gaming-mobiler til Google Stadia

Den første ASUS med 5G

Vi er ikke helt færdige med specifikationer på ASUS ROG Phone 3, for den ser også ud til at blive den første fra producenten med 5G. Snapdragon 865 kommer nemlig med Snapdragon X55-modemet, som understøtter 5G.

Den kommer selvfølgelig med Android 10 med ASUS’ ROG UI-brugerflade, og Google Stadia bliver præinstalleret på den.

Vi forventer at ASUS ROG Phone bliver lanceret i løbet af juli. Du kan se aktuelle priser på telefonen her.

Læs også: 4 gode gaming-mobiler til fornuftige penge