Beoplay E4: Stilfulde øretelefoner med aktiv støjreduktion

Danske B&O Play løfter sløret for dets nyeste skabning: Beoplay E4 er et sæt stilfulde øretelefoner med lydkvalitet, design og komfort i højsædet.

Beoplay E4: Stilfulde øretelefoner med aktiv støjreduktion

Så er der nye lækkerier fra Struer-virksomheden Bang & Olufsen. Den danske virksomhed er nemlig klar med det nye sæt øretelefoner under B&O Play-navnet kaldet Beoplay E4.

Læs også: Beoplay P2 – så meget lyd på så lidt plads [TEST]

I de nye øretelefoner er der, som altid, fokus på høj lydkvalitet, og i sædvanlig Bang & Olufsen-stil er der kælet om detaljerne og materialerne trods det minimalistiske ydre. Beoplay E4 er til dig, der altid er på farten, men stadig vil lytte til musik uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

BO Play Beoplay E4
Foto: Beoplay.com

Stilfulde og komfortable øretelefoner med aktiv støjreduktion

Hovedattraktionen ved de små øretelefoner er en forbedret aktiv støjreduktion, som er magen til den teknologi, der benyttes i Beoplay H9-hovedtelefonerne. Med aktiv støjreduktion bliver al udefrakommende støj, uanset om det er musik, snak eller noget tredje, sorteret fra, så du kan nyde musikken for fuld udblæsning. Det genopladelige batteri på 350 mAh sikrer op til 20 timers musikafspilning med aktiv støjreduktion, og skulle du løbe tør for strøm, fortsætter du blot uden aktiv støjreduktion.

Nogen gange kan det dog også være både rart og praktisk at kunne høre omgivelserne – f.eks. ved en cykeltur, og til det formål kan den aktive støjreduktion naturligvis også slås fra med den såkaldte Transparency-funktion. Funktionen slukker dog også fra musikken, så du kan lytte fuldstændigt til omgivelserne. Du skal blot lave én fingerbevægelse, og så slår du tilstanden til og fra.

Læs også: Beolit 17 – bedre, mere personlig lyd fra B&O PLAY

Komforten og designet er to andre områder, der er fokuseret på med de nye Beoplay E4-øretelefoner. De to øredele er fabrikeret i letvægtsaluminium, som ikke kun giver dem en lav vægt på kun 50 gram, men som også sikrer øretelefonerne mod ridser, øretipperne er udført i Comply-hukommelsesskum, som sikrer, at de fylder ørekanalen ud uden at genere efter længere tids brug. Skulle du være mere til øretipper af silikone, følger der også tre størrelser af sådanne med.

Har du desuden planer om at benytte Beoplay E4-øretelefonerne i samspil med din smartphone, så vær opmærksom på, at mikrofonen kun er optimeret til at virke med iOS.

BO Play Beoplay E4
Foto: Beoplay.com

Pris og tilgængelighed

Salget af Beoplay E4 er allerede skudt i gang i dag, og det betyder, at du kan tage et smut forbi enten Beoplays hjemmeside eller udvalgte tredjepartsforhandlere og købe et eksemplar nu.

Læs også: B&O PLAY lancerer Beoplay M5: 360 graders trådløs lyd

Øretelefonerne fås kun i farven sort og har en vejledende udsalgspris på 2199 kroner. Med i pakken får du naturligvis øretelefonerne, et ladekabel, adapter, fire øretipper og en snøretaske.

Beoplay E4: Specifikationer

Dimensioner: 20 x 30 x 23 mm.
Vægt: 50 gram
Materialer: Rustfrit stål, gummi og polymer
Farve: Sort
Højttalere: Elektrodynamisk 10,8 mm driver
Frekvensområde: 20-16.000 Hz
Batteri: Genopladeligt lithium-ion-batteri på 350 mAh. Op til 20 timers afspilning med aktiv støjreduktion. 2,5 timers opladning
Forbindelser: 1,3 m kabel med 3,5 mm. jack-stik. Ladekabel med USB til Micro USB
Andet: Mikrofon optimeret til iOS
Pris: 2.199 kroner