Billeder af Huawei Mate 20 Pro er dukket op

I går dukkede en video af Huawei Mate 20 op på YouTube, i dag er der kommet billeder af Mate 20 Pro.

Billeder af Huawei Mate 20 Pro er dukket op

Det der efter sigende skulle være oficielle billeder af Huawei Mate 20 Pro, er dukket op på den tyske hjemmeside, WinFuture. Derudover har WinFuture også offentliggjort en del information om Huaweis kommende flagskib.

Læs også: Ny video viser Huawei Mate 20 frem

Hvis det hele holder stik, er der ikke så meget nyt under solen. Mate 20 Pro ligner til forveksling den Mate 20 vi så i videoen i går, og de fleste specifikationer har været kendt af de fleste fagnørder i et stykke tid.

Huawei Mate 20 Pro Twilight
Huawei Mate 20 Pro i farven, Twilight.

Huawei Mate 20 Pro har samme tredobbelte kamera som Mate 20, men vil have en større notch i skærmen. Den såkaldte notch vil både indeholde kamera, sensorer til ansigtsgenkendelse, højtaler og en lille LED-lampe til notifikationer. Størrelsen er endnu ikke endeligt bekræftet, men opløsningen skulle være på 3.120 x 1.440 pixels. En anden forskel mellem Mate 20 og Mate 20 Pro, vil være scanneren til fingeraftryk. Mens den på Mate 20 vil være placeret på pagsiden af telefonen, vil Huawei Mate 20 Pro have scanneren indbygget i skærmen. Indtil videre kommer Huawei Mate 20 Pro i tre farver, sort, blå og den populære twilight som vi har set på P20-serien.

Læs også: Huawei sender kameraopdatering ud til Mate 10-serien

Huawei Mate 20 Pro Freebuds
Man skulle angiveligt kunne oplade sine Huawei Freebuds ved at placere dem på telefonen.

Huawei forventes igen at komme med en kameratelefon udover det sædvanlige, og samarbejdet med Leica kan vise sig, endnu engang, at sætte nye standarder for telefonkameraer. Kameraet i Mate 20 Pro skulle have en blænde på f/1.8 til f/2.4 og 5x optisk zoom. Ligesom Mate 20 vil Mate 20 Pro indeholde Huaweis nye Kirin 980 chipset som bruger en kombination af otte ARM Cortex-A55 og Cortex-A76 kerner.

Det sidste jeg synes er lidt spændende er, at Huawei Mate 20 Pro angiveligt vil kunne oplade etuiet til de kommende Freebuds hovedtelefoner. Man skal efter sigende bare placere etuiet på telefonen, og den vil oplade hovedtelefonerne fra telefonens eget batteri.

Det forlyder at endnu en ukendt Mate 20-enhed er på vej. Enheden, med kodenavnet Everest, kunne enten være en Porsche Design-version, eller en endnu større model i stil med iPhone XS Max.