Billeder af pc-dock og powerbank til Samsung Galaxy S8 lækket

Med lidt over en uge til afsløringen af Samsung Galaxy S8 og S8+ er billeder af Samsungs dockingstation, DeX Station, og en powerbank blevet lækket.

Billeder af pc-dock og powerbank til Samsung Galaxy S8 lækket

Det er ikke kun billeder af Samsung Galaxy S8 og S8+, der bliver lækket i en lind strøm. Også tilbehøret til de to topmodeller begynder at vise sig. Senest blev en række priser på Galaxy S8-tilbeør lækket, og nu er en række billeder af, samt nye informationer om, to kommende tilbehørsprodukter kommet frem.

Læs også: Det her bliver AKG-headsettet til Samsung Galaxy S8


Det er Twitter-brugeren Roland Quandt, som står bag den store tyske techside WinFuture, der har afsløret de to nye produkter.

Samsung tilbehør
Foto: Winfuture.de

Samsung DeX Station (med sin egen indbyggede køler!)

Det mest interessante stykke tilbehør til Galaxy S8 er formentlig den såkaldte DeX Station, som er en dockingstation, der fungerer som led mellem Samsung Galaxy S8 og en ekstern skærm.

Den såkaldte ”Samsung Desktop Experience”-teknologi vil være indbygget i kommende telefoner, bl.a. Samsung Galaxy S8, og så er det blot at isætte telefonen i docken, hvorefter al telefonens mekanik og software driver et pc-lignende miljø på den eksterne skærm. Der er altså tale om en løsning, der fungerer præcis på samme måde som Microsoft Display Dock, som benytter Continuum-funktionen i Windows.

Læs også: Se Samsungs nye Galaxy S8-trailer

Godt nok opnår de to produkter det samme, men det er med lidt forskellige tilgange. Samsung har nemlig skabt en stor, men sammenklappelig, dockingstation med indbygget aktiv køling i form af en ventilator. Det er nemlig en krævende opgave at lade en smartphone stå for at drive en pc-brugeroplevelse. Dockingstationen er i stand til at sende billedet ud i den anden ende med en 4K-opløsning med 30 billeder i sekundet via HDMI.

Derudover er der også blevet plads til to USB 2.0-porte, så du kan tilslutte eksempelvis en trådløs mus og et tastatur. Til sidst er der også blevet plads til en Ethernet-port, så du kan få en hurtig og klippestabil internetforbindelse med i pakken. Og ikke overraskende kræver Samsung DeX Station også sin egen strømtilslutning.

Som det også blev afsløret i mandags, bliver DeX Station ikke et billigt stykke tilbehør. Ifølge både evleaks og Roland Quandt får produktet nemlig en pris på €150 – eller hvad der svarer til 1.100 kroner – inden dansk moms.

Samsung tilbehør
Foto: Winfuture.de

Powerbank med Fast Charge begge veje

Et sidste stykke tilbehør, som Samsung lancerer sammen med Galaxy S8, er en powerbank med en kapacitet på 5.100 mAh. Powerbanken adskiller sig fra mange eksisterende powerbanks ved, at den er udstyret med Fast Charge, som sker ved en strømstyrke på 15 W – den maksimale strømstyrke, som Galaxy S7 kan oplades ved.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S8 kan optage super-slow motion

Det særligt smarte ved denne powerbank er dog, at den understøtter Fast Charge begge veje – altså både når powerbanken selv skal lades op, og når powerbanken skal lade en telefon op.

Roland Quandt‏ har lækket to billeder af powerbanken, som har modelnummeret EB-PG950. Den kommer i farverne sort og hvid og får en pris på €60 – altså i omegnen af 450 kroner før dansk moms.