Billeder viser Samsung Galaxy S10 med stort hul i skærmen

Twitter-tipsteren OnLeaks har offentliggjort de første billeder af den kommende Galaxy S10 Plus. Telefonen får en noget utroditionel skærm.

Billeder viser Samsung Galaxy S10 med stort hul i skærmen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der har længe været rygter om at Samsung lancerer Galaxy S10 med en helt ny type skærm, hvor der er et lille hul til frontkameaet øverst til venstre. Det er som bekendt ikke den eneste sensor, der sidder på fronten, så der synes at være brug for et større hul i skærmen end hvad de hidtidige billeder har vist.

Læs også: Billede af Samsung Galaxy S10 er dukket op på internettet

Og det er netop det, som de nyeste billeder viser. Det er hjemmesiden 91Mobiles, der traditionen tro er gået sammen med OnLeaks for at afsløre en række knivskarpe billeder af Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 Plus
Rendering af Samsung Galaxy S10 Plus. Foto: 91mobiles.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

På billederne ses en formfaktor, som langt hen ad vejen minder om Galaxy S9. Den store forskel skal findes i placeringen af kameraerne på bagsiden – og ikke mindst i antallet af sensorer. Der sidder nemlig hele fire kameraer bagpå, som er placeret side om side. De nærmere detaljer er endnu ukendte, men der menes blandt andet at være tale om en 16 megapixel sensor med en standardlinse, endnu en 16 megapixel sensor med telefotolinse og en 13 vivinklet sensor.

Foran vil der være to sensorer til selfiekameraet, og fordi Samsung gør brug af den såkaldte Infinity O-skærmtype, er der ganske enkelt lavet et stort hul i skærmen øverst til højre. Dermed er der blevet plads til de to sensorer på fronten uden det omdiskuterede hak i skærmen – men dette alternativ kan dog vise sig at være mindst lige så kontroversielt. Det bliver i hvert fald interessant at se, hvordan Samsung får softwaren til at spille sammen med hullet i skærmen.

Læs også: Samsung bringer den flade skærm tilbage i Galaxy S10

Bortset fra det bemærkelsesværdige hul til kameraerne måler skærmen i Galaxy S10 Plus 6,4 tommer og er fortsat af AMOLED-typen med en QHD-opløsning. Telefonen måler desuden 157,5 x 75 x 7,8 millimeter og vil være udstyret med en fingeraftrykslæser skjult under skærmpanelet. Hvor de fleste nuværende fingeraftrykslæsere er optiske og oplyser fingeren ved berøring, anvender sensoren i Galaxy S10 Plus ultralyd, hvilket skulle være en både hurtigere og mere præcis teknologi til genkendelse af fingeraftryk gennem skærmen. Løsningen skulle tilmed virke med våde og beskidte fingre.

Sidst, men ikke mindst, beholder telefonen også porten til tilslutning af 3,5 millimeter jackstik. Batteriet vil have en kapacitet på 3.700 mAh, og der vil som minimum være en variant med 6 GB RAM. Der går også løse rygter om, at Samsung lancerer en vild variant med voldsomme 12 GB RAM og med understøttelse af 5G-netværk. Dertil menes Samsung også at lancere en billigere Galaxy S10 Lite.

Alt dette bliver vi meget klogere på, når Samsung ventes at løfte sløret for årets portefølje ved Mobile World Congress i slutningen af februar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Flere billeder viser Samsung Galaxy S10 Plus

OnLeaks og 91Mobiles er ikke de eneste, der har delt billeder af Samsung Galaxy S10 Plus. Også den altid velinformerede Samsung-tipster Ice Universe har delt et par billeder af frontpanelet oven på OnLeaks’ afsløring. Selvom han i starten virkede noget skeptisk over for Samsungs store hul i skærmen, har han efterfølgende selv delt flere billeder, der viser samme design. De kan ses nedenfor.

Galaxy S10 I S10+ pic.twitter.com

Seneste nyt om Mobiltelefoner