Den billigere OnePlus Nord er et stort hit

OnePlus Nord landede i de danske butikker den 4. august og er strøget direkte ind på førstepladsen på listen over de mest solgte Android-telefoner i mellemprisklassen i august måned. Sådan lyder det enstemmigt fra både Telia, 3, Proshop, Telenor og Elgiganten.

Den billigere OnePlus Nord er et stort hit

OnePlus løftede den 21. juli sløret for deres billigste mobiltelefon i flere år. Ikke nok med at det var en ny telefon, så var det også starten på en spritny serie fra den kinesiske producent, hvor der er et større fokus på prisen og value for money. Nu viser det sig, at den cocktail af pris og kvalitet OnePlus Nord byder på er et sikkert hit.

Læs også: Test af OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder

OnePlus Nord er nemlig strøget direkte ind på førstepladsen over de mest sælgende Android-telefoner i mellemprisklassen i august måned hos både 3, Telia, Telenor, Proshop og Elgiganten. Den nye OnePlus Nord byder på en god ydelse, en god kamera og softwareoplevelse til en pris hvor de fleste kan være med.

“OnePlus Nord er et nyt og stærkt kapitel i vores væksthistorie, og vi er ekstremt glade for den positive modtagelse, som Nord har fået i Danmark. Efterspørgslen har overgået alle forventninger, så vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at sikre tilgængelighed for alle, der gerne vil have en Nord. Med Nord har vi været i stand til at nå ud til forbrugere, der ikke har brugt OnePlus før, og vi ser frem til, at endnu flere danskere vil få glæde af vores produkter i fremtiden,” siger Tuomas Lampen, Europe Head of Strategy for OnePlus.

Læs også: Den bedste pris på OnePlus Nord

OnePlus Nord test
OnePlus Nord fik i vores test 5,5 ud af 6.

De danske forhandlerne har tydeligt kunnet mærke den store efterspørgsel på den nye OnePlus Nord. Både Telia, 3 og Elgiganten mener, at OnePlus med Nord har et særligt eftertragtet produkt i mellemprisklassen, der er et meget konkurrencepræget marked.

Læs også: Duel: OnePlus Nord mod Motorola Moto G5 Plus

Flere billigere OnePlus Nord-telefoner på vej

Som nævnt i indledningen, så er Nord ikke kun navnet på en smartphone, men også en ny serie. Der går rygter om, at inden årets udløb vil OnePlus angiveligt stå klar med endnu en model i Nord-serien.

Den store forskel på denne og nuværende OnePlus Nord er chipsettet, som i Aurora er en billigere Snapdragon 690. Hvor der ellers bliver skåret ned for at gøre OnePlus Nord Aurora billigere ved vi ikke endnu, men et godt bud er kameraet.

Pris på OnePlus Nord Aurora er der heller ikke noget om endnu, men vi forventer den bliver en hel del billigere end OnePlus Nord. Dog skal vi også forvente, at OnePlus vil gøre alt for at opretholde deres “fast and smooth”-oplevelse.

Sidste nye om historien

Fortællingens videre forløb. Lasse Olsen valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 11/9/2020 publicerede vi en artikel omkring temaet Bliver min telefon opdateret til Android 11? (opdateret august 2021) – Artiklen kan du læse her. Se også de seneste nyheder om temaet her.