Denne mobil ser Mobilsidens læsere mest frem til dette efterår

Dette efterår kommer til at byde på et væld af fede topmodeller, men der er særligt en model, som Mobilsidens læsere glæder sig til at få fingrene i.

Denne mobil ser Mobilsidens læsere mest frem til dette efterår

Nye topmodeller inden for smartphoneverdenen bliver som regel lanceret i to bølger: Foråret og efteråret, men særligt efteråret er spændende, for her er Apples årlige iPhone-lancering også en del af nyhederne.

Og netop den ypperste udgave af de kommende iPhones – iPhone 12 Pro – er den, som Mobilsidens læsere ser allermest frem til i næste bølge af smartphonelanceringer. Det viser resultatet af Mobilsidens afstemning fra i fredags.

22 % af læserne ser nemlig mest frem til den kommende iPhone 12 Pro, som ventes at få en lidt større skærm end forgængeren, nemlig 6,1”, og en opdateringshastighed på 120 Hz. Prisen på iPhone 12 Pro skulle angiveligt blive den samme som sidste års 11 Pro – altså 8.899 kroner for den billigste variant.

Apple er angiveligt 1-2 måneder bag tidsplanen i udviklingen af dette års iPhones, så det er endnu uvist, om det bliver en sædvanlig lancering i september, eller om den bliver rykket en måned eller to.

Læs også: iPhone 12 og iPhone 12 Pro – billigere startpris og 120 Hz

Også stor interesse for Samsung Galaxy Note20 Ultra

Men interessen er næsten lige så stor for ærkerivalen Samsungs kommende konkurrent til iPhonen – nemlig Galaxy Note20 Ultra, som 19 % af læserne ser mest frem til. Samsungs næste flagskib ventes at få en 6,9” skærm – også med en opdateringshastighed på 120 Hz. For nylig kom Samsung faktisk også til selv at afsløre designet på den kommende Galaxy Note20 Ultra – det kan du læse mere om her. Note20-serien ventes at blive præsenteret 5. august.

Den kommende smartphone, der er tredjeflest forventninger til, er fra OnePlus, som ventes at introducere en OnePlus 8T Pro – altså en mindre opgradering af den eksisterende OnePlus 8. 17 % af læserne angav, at de ser mest frem til den. Det er dog endnu meget sparsomt med rygter om denne mobil, men forvent ikke de store ændringer i hverken design eller hardware.

Sidst, men ikke mindst, er der også en rimelig stor del af læserne (14 %), der ser frem til Huaweis næste flagskib, Mate 40 Pro. Det er meget godt gået af Huawei, taget i betragtning at producenten stadig ikke må levere Googles apps og tjenester sammen med dets telefoner. Heller ikke Mate 40 Pro florerer der endnu særlig mange rygter om. Et af dem går dog på, at den bliver udstyret med Huaweis eget HiSilicon Kirin 1020-chipset, som skulle give et væsentligt nøk i ydeevnen i forhold til forgængeren Mate 30 Pro.

Nedenfor kan du se resultatet af fredagens afstemning. Er du enig med resultatet? Lad os endelig høre, hvilke telefoner i efteråret, du ser mest frem til.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også: Find de bedste priser på de mest populære telefoner

Efterfølgende om emnet

Fortællingen gik sin videre gang. Lasse Olsen kørte videre med bolden. 2/7/2020 publicerede vi en artikel der tunede ind på Resultat af kamerablindtest: Denne smartphone har det bedste kamera – Artiklen kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.